Droppe til innhold

I undervisning

I undervisning

Studieadministrasjon

Internasjonalisering i utdanning

På denne siden finner du rutiner, prosedyrer og annen informasjon om internasjonalisering ved OsloMet.

Rutinebeskrivelser

Beredskap for studenter

For Seksjon for internasjonalisering - intern rutinebeskrivelse ved alvorlige hendelser i utlandet:

Policy og strategi

Besøk fra internasjonale gjester på OsloMet

Internasjonale besøk er viktig og nyttig for OsloMet. Dokumentet under er ment som en hjelp for å vurdere om man skal si ja til en henvendelse om besøk og til selve gjennomføringen. I tillegg finner dere en brosjyre som kan brukes i forbindelse med en rundtur på campus i Pilestredet.

Internasjonal seksjon

Her kan du se hva vi jobber med, og hvem som har ansvar for de ulike områdene.

Certificate of International Learning (CIL)

Certificate of International Learning (CIL) er en samlet synliggjøring av alle typer internasjonal aktivitet studenten har deltatt i under studietiden, både i utlandet og hjemme. CIL skal være et karriereverktøy for studenten og samtidig et verktøy i OsloMets internasjonaliseringsarbeid. Målet er at studenter på alle OsloMets studieprogram etter hvert skal få dette tilbudet.

Profil- og gaveartikler

Bestill OsloMets profil- og gaveartikler til internasjonale gjester eller ved besøk til internasjonale partnerinstitusjoner.

Promotering

Del og bli inspirert av gode historier om internasjonalisering i tilsattgruppen "The International List".

bloggen Din utvekslingshistorie finner du reiserapporter, filmklipp mm. fra studenter på utveksling. Filmene kan også sees på OsloMets YouTube-kanal.

På Instagram har studentene våre lagt ut mange flotte bilder! Sjekk emneknaggen #oslometutveksling, men se gjerne også på #hioautveksling  hvor du finner inspirasjon fra før vi ble universitet.

Følg også med på vår Facebookgruppe OsloMet utveksling.

Lurer du på hvordan våre internasjonale studenter har det her hos oss? Ta en kikk på #lifeatoslomet og #hioalife på Instagram! I  artikkelserien "My OsloMet experience" finner du interessante artikler om det å være internasjonal student på OsloMet. Se også filmer på OsloMets YouTube-kanal.

Nyttige lenker

Kontakt

chatbot-portlet