Besøk standen vår i Pride Park!

Det trengs fortsatt frivillige til OsloMets kule stand under Pride 19.-22. juni. Kanskje du vil være med på eventyret? Én vakt er nok!

Kom på standen vår!

OsloMet stiller for andre gang med stand i Pride Park som en del av vårt brede engasjement under Pride, og vi har studenter, ansatte og alumner som skal ta imot besøkende der på en god måte. Vi har femdeles behov for flere til å ta en vakt, så stikk innom parken i perioden 19.-22.juni!

Hvorfor Pride-deltakelse?

Mangfold er en av OsloMets kjerneverdier, og universitetets Pride-engasjement handler om å ta seg selv på ordet. Vi skal ha et åpent og mangfoldig studie- og arbeidsmiljø preget av inkludering.

Studentene våre har laget OsloMets interaktive stand

Standen er utviklet av studenter fra Produktdesign og er en interaktiv stand, så her skal det ikke deles ut en eneste lapp. Vi inviterer publikum til aktiv deltagelse og inspirasjon. Mer informasjon om standen og oppgavene der får du dersom du melder deg, men se gjerne videoen for å få en smakebit.

Du som jobber frivillig får:

Som frivillig under Pride Park får du god opplæring i hva du skal gjøre. Det viktigste for oss er at du er positiv, imøtekommende og engasjert i Pride-tematikken.

Du får også:
  • Bidra til å fremme OsloMet og mangfold som en av våre kjerneverdier
  • Møte nye mennesker og knytte verdifulle bekjentskaper
  • Mat og drikke på vakt
  • En annerledes og givende arbeidsdag!

Les mer om Oslo Pride.