Spør studentene vanskelig?

Semesterregistreringen åpner 3. desember. Minn studentene på at de må registrere seg raskest mulig i Studentweb, for da får de tilgang til annen viktig informasjon.

Spør studentene vanskelig?

Kan du svare når studentene spør om semesterregistrering, pensumlister og annet praktisk? Her er svarene på det studentene dine lurer på i forbindelse med semesterstart.

Studentene dine har mye å huske på i forkant av et nytt semester. Her er de aller viktigste tingene både studentene dine og du som underviser bør vite – i tilfelle det er deg de spør:

Viktig at studentene registrerer seg i Studentweb nå

• Det første studentene må gjøre, er å semesterregistrere seg i Studentweb. Studentweb åpner for semesterregistrering mandag 3. desember 2018. Nye studenter må i tillegg aktivere sin brukerkonto. Etter at studentene har semesterregistrert seg, får de
    • Tilgang til personlig timeplan
    • Se sine aktuelle emner i Canvas
    • Tilgang til sin pensumliste for emnet gjennom Canvas. Pensum finner de på den gule menyen til venstre i et emne på Canvas. Men først må de altså være semesterregistrert.
  • Studentene kan betale semesteravgiften etter at de har semesterregistrert seg. Fakturaen med betalingsfrist finner de i Studentweb.
  • Studentene får et digitalt studentbevis etter at semesteravgiften er betalt og semesterregistreringen gjennomført.
  • Nye studenter som er tatt opp på OsloMet med studiestart etter nyttår, kan ha andre frister for semesterregistrering.

Henvis studentene dine videre til mer informasjon!

Du som underviser har kanskje også spørsmål?

Her kan du lese om hvordan du går fram for å importere innhold fra tidligere emner i Canvas, om hvorfor det er viktig at du publiserer det nye emnet ditt i Canvas allerede nå selv om innholdet ikke er klart - og en sjekkliste over annet du bør ordne i forkant av neste semester.