Alt om studiestart 2018

Tirsdag 14. august tar vi imot over 5000 nye studenter til OsloMet. Les alt om arrangementene, tilbudene, sjekklistene og ofte stilte spørsmål fra studenter ved studiestart!

Arrangementer i studiestart

Velkomstseremonien

Tid: 14. august, 15.00

Sted: St. Hanshaugparken

Se program og informasjon for velkomstseremonien.

Foreningsdagen og studentstøttedagen

Fredag 17. august mellom 11-15 er det studentforeningsdag i Pilestredet 52. Vi arrangerer en tilsvarende stand-dag for alle studentstøttetjenestene våre tirsdag 21. august fra 11-13 i P52. Det blir delt ut gratis lunsjposer til studentene.

På Kjeller arrangerer vi Studentlivsdagen med både foreninger og studentstøttetjenester onsdag 22. august fra 11 – 13.

Sett av tid i timeplanen og oppfordre studentene til å gå innom disse dagene!

Informasjon på nettsidene

• Nye studenter får informasjonen de trenger til studiestart ved å søke opp sitt studium fra forsiden av student.oslomet.no. På disse studiesidene står det informasjon om oppmøtetid og sted, pensumlister, emner og programplaner, timeplan, program for første studiedag og fadderukene.
  • Vi har også laget en nettbasert introduksjon for nye studenter. I år blir den i form av en samleside for informasjon om studiestart. Nye bachelor og årsstudie-studenter har fått introduksjonen på sms i løpet av sommeren.
  • Ellers er sjekklisten og ofte stilte spørsmål ved studiestart svært nyttige både for dere og studentene. Disse blir liggende fast på forsiden av student.oslomet.no før og under studiestart.

Fadderprogrammer

Internasjonal studiestart

13. august tar vi også imot mer enn 340 internasjonale studenter fra 51 forskjellige land. Det blir arrangert Orientation Day i Pilestredet 52, og de får også en egen internasjonal faddergruppe.

Alle internasjonale studenter er også invitert til velkomstseremonien på St.hanshaugen 14. august.

Lurer du på noe?

Generelt om studiestart: Silje Christine Andersen