Kulturtilbud | Kultur og velferd - Ansatt

Kulturtilbud

Kulturtilbud

Sjekk kulturkalenderen for en rekke kulturelle innslag på campus hver vår og høst. Du kan også bli medlem i kunst- og kulturforeningen, fotoklubben eller koret, eller ta i bruk sosiale kanaler for å nå ut til flere dersom du ønsker å dele, bytte eller gi bort noe.

Kulturkalender høsten 2020

Høstens program gir et variert tilbud av blant annet seminarer, konserter og filmvisninger.

Velkommen til kulturelt lunsjpåfyll!

Kunst og kulturforeningen ved OsloMet

Som ansatt eller pensjonist ved OsloMet er du velkommen som medlem av Kunst- og kulturforeningen.

Kulturtilbudslisten

Som ansatt ved OsloMet får du tilgang på et rikt kulturtilbud. Disse tilbys gjennom universitetets Kulturkalender som kommer ut hvert halvår. Kulturkalenderarrangementene finner i hovedsak sted på campus Pilestredet eller campus Kjeller.

I tillegg får du rabatt på billetter til utvalgte konserter, teater- og operaforestillinger i Oslo og Akershus. Disse tilbudene får du tilsendt per epost via Kulturtilbudslisten. Ansatte blir automatisk meldt inn i kulturtilbudslisten, men kan også melde seg på via lenke i epostene. Du kan selv melde deg på listen her.

Filmvisninger med OsloMetFlimmer

OsloMetFlimmer er filmdelen av Kulturutvalgets arrangementer. Hvert semester arrangeres filmvisninger som annonseres gjennom mailingslista Kulturtilbud. Visningene er ofte på dagtid og varer vanligvis i opp mot én time. Vi inkluderer ofte et besøk fra regissøren med en samtale om filmen som vises, eller om flere av regissørens filmer. Filmene vi velger er ofte kortfilmer eller utdrag fra filmer som handler om temaer som relevante for studenter eller ansatte på OsloMet – fordi de enten studerer eller forsker på temaene.

Bedriftskoret Bislettbekkens (u)blandede

Bislet-bækkens (u) blandede er universitetets bedriftskor.

Fotoklubben

Fotoklubben er et tilbud til alle fotointeresserte ansatte ved OsloMet. Det holdes kurs for nybegynnere og viderekomne i fotografering og Photoshop Elements.

Fotoklubben trenger nytt styre for å få i gang flere fotokurs.

Vil du være med? Ta kontakt.