Droppe til innhold

I undervisning

I undervisning

Studentstøtte

Huskeliste før semesterstart

Les sjekkliste over det du som underviser bør ha klart før begynnelsen av et nytt semester. Vi har også samlet informasjon studentene trenger i forbindelse med semesterstart, slik at du kan svare på det studentene spør om.

Publisér Canvas-emnet i god tid før nytt semester begynner

Slik publiserer du i Canvas-emnet. Først når du publiserer emnet, blir det synlig for studentene i Canvas. Derfor anbefaler vi deg å publisere emnet selv om du ikke er ferdig med undervisningsinnholdet eller mangler pensumlisten. Innhold som er under arbeid kan stå som upublisert, selv om emnet er publisert.

Tips: Legg gjerne ut en beskjed i ditt Canvas-emne dersom emnet ditt ikke er ferdig enda. Det øker studentenes tillit til at alt er som det skal være, og antall henvendelser fra studenter reduseres.

Tips: Start undervisningen med å vise en introduksjonsvideo om Canvas.

Trenger du hjelp? KontaktDIGIN eller din Canvas-superbruker.

Du finner ikke ditt emne i Canvas?

Kontakt din Canvas-superbruker.

Importér innhold fra tidligere emner i Canvas

Når du skal lage nye emner for neste semester, ønsker du kanskje å kopiere innhold fra et annet emne. Slik går du fram for å importere innhold fra et tidligere emne.

Godkjenn pensumlista

 Vil du at studentene dine finner pensumlisten sin på nett og i Canvas? I så fall bør du som ansvarlig for pensumlisten godkjenne ditt pensum for emnet ved å trykke "Send pensumliste" øverst i menyen på pensumlisten i Leganto.

Finn mer informasjon om pensumlistesystemet på denne siden.

Sjekk timeplanen

Hjelp studentene dine ved semesterstart

Studentene dine har mye å huske på i forkant av et nytt semester. Her er de aller viktigste tingene både studentene dine og du bør vite – i tilfelle det er deg de spør:  

Henvis studentene dine videre til mer informasjon!

Har du innspill?

Denne siden er utviklet av Seksjon for digitalisering av utdanning (DIU). Gi oss gjerne beskjed dersom du har innspill.

Send mail til nadinek@oslomet.no.