Hva skal OsloMet være i Lillestrøm?

Nyhetportlet

Foto av studenter og ansatte i foajeen i Pilestredet 35.

Rektor inviterte til innbyggertorg på begge campusene 10. september. 

Hva skal OsloMet være i Lillestrøm?

Gi dine innspill til de tre alternative fagprofilene for ny campus i Lillestrøm. 

I slutten av august ble tre alternativer til faglig profil for OsloMets nye campus i Lillestrøm sendt ut på høring. De tre alternative campusprofilene har ulike sammensetninger av utdanninger og fagmiljøer.

Foto av studenter og ansatte som snakker sammen  i foajeen på campus Kjeller. 10. september var det innbyggertorg på både campus Kjeller og Pilestredet, der studenter og ansatte var invitert til å snakke med ledelsen og gi sine innspill om både muligheter og begrensninger ved de tre alternative campusprofilene.

Du kan fremdeles gi dine innspill digitalt ved å følge denne lenken (menti.com). Frist er den samme som høringsfristen, 2. oktober.

Les om prinsippene som skal ligge til grunn for valget av faglig profil (klikk på menypunktet «Høring – innhold campus Lillestrøm».

Veien videre

Campusprofilene skal diskuteres med tjenestemannsorganisasjonene og det sentrale arbeidsmiljøutvalget, og rektor vil orientere universitetsstyret om arbeidet i styremøtet 17. september.

Etter høringsfristen 2. oktober skal sekretariatet og universitetsledelsen jobbe videre med innspillene, og utforme et forslag til faglig innhold for den nye campusen i Lillestrøm. Dette skal på nytt diskuteres i medbestemmelsesapparatet. Universitetsstyret skal etter planen fatte en beslutning i styremøtet 31. oktober.

Kontakt

Har du spørsmål? Ta kontakt med sekretariatet for innholdsprosjektet ved Kent Inge Grødem