Vær med å påvirke hvordan campus Lillestrøm skal bli

Nyhetportlet

Bilde av studiested Kjeller.

Vær med å påvirke hvordan campus Lillestrøm skal bli

Før Statsbygg kan se på hvilke mulige løsninger som finnes for fremtiden, trenger de å vite mer om dagens lokaler og funksjonalitet. Derfor ønsker vi at du svarer på en spørreundersøkelse.

Statsbygg bistår OsloMet med å utrede fremtidige arealbehov ved en ny campus Lillestrøm. 

Undersøkelsen er utviklet av Statsbygg og er en av flere metoder de bruker for å samle informasjon om dagens situasjon sett fra deg som bruker sitt perspektiv. Resultatene er viktige for å sikre at de har en riktig forståelse av hva som fungerer og ikke fungerer i dagens arealer, og er dessuten et grunnlag for å bedømme fremtidens arealbehov.

Alle svar du gir vil bli behandlet konfidensielt. Informasjon om databehandling og dine rettigheter i forbindelse med dette finner du lengre ned. Du kan gjennomføre undersøkelsen ved å klikke på lenken under. Undersøkelsen tar rundt 5 minutter.

Svarfrist er 5. mai.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer til undersøkelsen, eller opplever tekniske problemer, er du velkommen til å kontakte Trude Karin Holmedal på e-post trho@statsbygg.no. Du kan også kontakte Solveig Dahl Grue på e-post solveigdahl.grue@oslomet.no eller Andreas Fardal på e-post andreas.fardal@oslomet.no hvis du har spørsmål.

Databehandling

Vi behandler personopplysningene konfidensielt og i overensstemmelse med personvernregelverket og den nye personvernforordningen (GDPR). I forbindelse med oppdragsavtalen med din virksomhet og gjennomføring av denne undersøkelsen, har Statsbygg en berettiget interesse av å registrere personopplysninger  (personsonvernforordningen, kapittel 2, artikkel 6 nr. 1 bokstav f) som e-postadresse, arbeidssted, avdelingstilhørighet, rolle (leder/medarbeider) samt resultatdata fra undersøkelsen. Ingen i Statsbygg eller i din virksomhet har tilgang til enkeltbesvarelser. Resultatene vil kun brukes til evaluering og eventuelt forbedringsarbeid, og besvarelsene vil bli behandlet konfidensielt.

Svardataene vil bli aggregert til rapporter for virksomheten totalt, på avdelingsnivå og stilling, men kun dersom det foreligger ti eller flere besvarelser innen de aktuelle kategoriene. Anonymiserte data fra undersøkelsen vil bli lagret og benyttet til statistikk og rapporter (etter bestemmelsene i personvernforordringen (GDPR), kapittel 9, artikkel 89).

Undersøkelsen blir gjennomført i regi av Statsbygg og ved hjelp av spørreundersøkelsesprogramvaren SurveyXact* som er utviklet og driftet av Rambøll Management Consulting AS. Det er inngått en databehandleravtale mellom Statsbygg og Rambøll.

Det er frivillig å delta, og du kan når som helst trekke deg fra undersøkelsen uten å oppgi grunn. All personinformasjon om deg, som e-postadressen din, vil da bli slettet. Svarene dine vil kun bli brukt til forbedringsarbeid og evaluering, ikke til andre formål enn dette. Opplysninger du eventuelt gir som kan identifisere deg vil omarbeides eller fjernes før de behandles videre. Alle besvarelser vil bli avidentifisert av databehandler når undersøkelsen er stengt og senest innen 3 måneder etter utsendelse.

Som deltaker i denne undersøkelsen har du rett til å få innsyn i hvilke personopplysninger som er registrert om deg, få rettet personopplysninger om deg, få slettet personopplysninger om deg og å få utlevert en kopi av dine personopplysninger (dataportabilitet). Du kan kontakte Statsbyggs ansvarlige for undersøkelsen om dette på e-post: lano@statsbygg.no eller trho@statsbygg.no. Du har også rett til å sende en klage til Statsbyggs personvernombud (Personvern@statsbygg.no) eller til Datatilsynet om behandlingen av dine personopplysninger.

*Les mer om sikker behandling av persondata (surveyxact.no)