Tid for emneevalueringer

Kvalitetsutvikling er enklest å forklare med tusj. I saken nedenfor kan du spille av filmen.

Tid for emneevalueringer

Det er tid for å spørre studentene om hvordan undervisningen har fungert dette semesteret. Se denne lille tegnefilmen som forklarer greia med emneevalueringer!

Lurer du på hvordan vi sørger for at utdanningene våre blir bedre og bedre og bedre? Det vi kaller kvalitetsarbeid handler mye om å bruke de tilbakemeldingene studentene våre gir i emneevalueringer. NOKUT fører tilsyn med kvaliteten i utdanningene på OsloMet i november 2019.

- Studenter og undervisere på lag

Leder i Studentparlamentet, Ola Gimse Estenstad, er opptatt av at studentstemmen skal bli hørt i studiehverdagen – og at studenter og undervisere skal jobbe på lag for å utvikle god undervisning.

- Jeg håper dere som underviser sørger for at emneevalueringer blir gjennomført på ordentlig vis. Og at dere viser resultatet til studentene, sier Estenstad.