Forslag til ny strategi på høring

Nyhetportlet

Oversiktsbilde av campus i Pilestredet.

Forslag til ny strategi på høring

Forslaget til ny strategi for OsloMet fra 2024, sendes nå på høring i organisasjonen. Det bes også om innspill til delstrategier.

- Vi håper på godt engasjement og gleder oss til å få tilbakemeldinger fra alle enheter, sier rektor Christen Krogh. 

Arbeidet med ny strategi startet i fjor høst. Det siste året har det vært ledersamlinger, styreseminar, strategiverksted, strategitorg, innspillsrunde og innspillsmøter hvor organisasjonen har vært involvert.  

Nå gjennomføres en skriftlig høringsrunde ved OsloMet, der det bes om tilbakemeldinger på forslaget til ny strategi. 

- Forslaget til ny strategi beskriver forpliktelser vi ønsker å ta på oss for å møte utfordringer samfunnet står overfor, og bidra til samfunnsforbedringer i et tjueårsperspektiv, sier Krogh.

Ber om innspill også til delstrategier 

I oppfølgingen av den nye strategien skal det lages delstrategier for de lovpålagte oppgavene; utdanning, forskning og utvikling, og bidrag til samfunnsforbedringer.  

For hver av de tre områdene skal det settes mål som kan danne grunnlag for prioriteringer. Delstrategiene vil ha en tidshorisont på 5 til 10 år.  

I høringsrunden bes det om innspill, på et overordnet nivå, til hva OsloMet bør satse særlig på, forsterke og endre innenfor de tre områdene vi skal ha delstrategier.   

Høringsfrist 20. oktober 

Frist for høringssvar fra enhetene er 20. oktober.

Her kan du se forslaget til strategi og høringen (oslomet.public360online.com). Du må være logget inn via Feide for å få tilgang. 

Forslag til strategi legges frem for det nye universitetsstyret i løpet av høsten. Det legges opp til at også delstrategiene skal vedtas av styret, men på et senere tidspunkt enn hovedstrategien, og etter bred medvirkning og behandling.  

Les mer om strategiarbeidet: Arbeid med ny strategi 

Har du spørsmål knyttet til strategiarbeidet og høringen, ta kontakt med Ina Tandberg.

Kontakt