Droppe til innhold

Nyheter

Gul fasade på bygning med gule stolper og gul OsloMet-logo

De fleste timeplanene klare

Nå er mange av høstens timeplaner klare.

Timeplaner og trygg undervisning på campus 

Fra fredag 3. juli er mange av høstens timeplaner klare. Alle timeplanene har blitt lagt på nytt fordi vi må følge retningslinjer for smittevern og avstand fra Folkehelseinstituttet. Når du har undervisning på campus kan du dermed være trygg på at smittevern er ivaretatt. 
Alle studenter og ansatte som skal på campus må ta et nettkurs om smittevern og følge rutiner for smittevern. 
 
Fakultetet der du studerer jobber med å få alle timeplanene på plass. Er du student får du beskjed når din timeplan er klar. 

De fleste studenter vil få både digital undervisning og undervisning fysisk på campus. 

Skal du starte å studere på OsloMet i høst og lurer på timeplan? 

Du kan se en foreløpig timeplan som viser de vanlige emnene studenter på ditt studieprogram skal ta. Søk opp ditt studium på forsiden av student.oslomet.no for å se denne timeplanen.  

Din personlige timeplan med alle dine emner får du når du har semesterregistrert deg. Du må ha fått brukernavn og pin-kode og aktivert brukerkonto for å kunne semesterregistrere deg.  
 
Sjekkliste for studiestart forklarer deg alt du trenger å vite om brukernavn, aktivere konto og semesterregistrering. 

Allerede student? 

Du finner din personlige timeplan med dine emner når du logger inn på student.oslomet.no. Du får beskjed på sms når din timeplan er ferdig. 

Hva skal jeg gjøre hvis jeg er i risikogruppen? 

Hvis du er i en risikogruppe  og ikke kan møte på campus på grunn av det, ta kontakt med studieveilederen din via kontaktskjema for en samtale om muligheten for tilrettelegging av studiesituasjonen. 

 

 

chatbot-portlet