Samlet i P46

Nyhetportlet

Bilde av en gruppe ansatte ved IT avdelingen på OsloMet.

Hans Ole Hansen (t.v.) har vært ansvarlig for flyttingen med god hjelp fra Eiendomsavdelingen. Kollegaene Kamran Bagheri, Fatima Madar og Berit Nygård er fornøyde med å være på plass i nye lokaler.

Samlet i P46

Like før jul var IT-avdelingen på plass i Pilestredet 46. Dermed er det meste av fellesadministrasjonen ved OsloMet samlet i ett bygg.

Fra før holder avdelingene for HR, økonomi, eiendom, forskning og utvikling, utdanning, og samfunnskontakt og kommunikasjon til her.

Våren 2022 startet ombyggingsarbeidet i Pilestredet 46 (P46). Hensikten med ombyggingsprosjektet har vært å samlokalisere IT-avdelingen, som holdt til i Stensberggata 29, med resten av fellesadministrasjonen.

- Å få IT-avdelingen inn i nye åpne og lyse lokaler er viktig for arbeidsmiljøet og samhandling internt i IT. Samtidig er vi nærmere andre fagmiljøer i OsloMet, som vi er avhengig av å samarbeide med, forteller IT-direktør Ketil Are Lund.

Bedre samhandling

IT-servicedesk holder til i 1. etasje i bygget, og med hovedresepsjonen og Digin som nærmeste nabo finner ansatte flere tjenester samlet på ett sted.

- Lokalisering av IT servicedesk i hovedresepsjonen er positivt og gjør oss enda mer tilgjengelig for ansatte og studenter som trenger hjelp av oss, sier Lund.

To av de ansatte på IT-servicedesk foran en PC-skjerm.
 

Seksjon for dokumentasjon og informasjonsforvaltning flytter etter planen inn rundt påsketider.

Samlokaliseringen skal legge til rette for bedre samhandling mellom de administrative enhetene, sikre god utnyttelse av arealene, og et godt arbeidsmiljø.

Ansatte og studenter ved OsloMet kan forholde seg til ett kontaktpunkt for IT-spørsmål og andre administrative spørsmål.

Det er laget nærmere 70 nye arbeidsplasser i bygget. Store deler av bygget er nå tilpasset samarbeid i åpne kontorlokaler. Det er gode støttearealer med blant annet stillerom, telefonbokser, møterom og sosiale soner.

Relaterte saker

6. etasje i P46 ferdig