Bestill mat - Ansatt

Bestill mat til møter, kurs eller konferanser

Bestill mat til møter, kurs eller konferanser

Har du behov for å bestille mat til møter, kurs eller konferanser finner du våre retningslinjer for bevertning og representasjon nederst på denne siden. OsloMets rammeavtaleleverandør er Gastro Catering AS og all bevertning i ordinær arbeidstid med levering til OsloMets lokaler skal bestilles fra dem. Gastro kan benyttes utenom dette også.

Bestill i god tid!

Husk å bestille møtemat i god tid, helst tre dager i forkant av møtet slik at din bestiller rekker å sende bestillingen til Gastro innen fristen. Pass på at du får din ordrebekreftelse slik at du er sikker på at bestillingen er mottatt. Deltagerliste og program skal alltid legges ved bestillingen i Min bestilling.

Gastro holder stengt i juli.

All bevertning skal bestilles via Min bestilling:

 • Gastro Catering - kontaktopplysninger til kundeservice

  Gastro Caterings kundeservice har telefonnummer 22 27 10 20 og e-post gastro.catering@4service.no.

  Spørsmål om sortiment og henvendelser om endringer i bestillinger sendes hit.

  Klager/tilbakemeldinger på enkeltleveringer sendes også hit i første omgang slik at sakene kan løses med leverandøren. Dersom saken ikke løser seg kan man bruke funksjonen Tilbakemelding på rammeavtaler i Min bestilling, se også nedenfor.

 • Informasjon til Gastro om allergier og preferanser på din bestilling

  Gastro tar hensyn til allergier og matintoleranser, se nedenfor for lovpålagt merking av allergener. Alt annet enn de 14 allergenene som står i listen nedenfor er å anse som preferanser.

  Når man bestiller i Min bestilling skal man spesifisere hvilken allergi/intoleranse det er snakk om og antall personer som skal ha tilpasset mat i merknadsfeltet. For at Gastro skal kunne opprettholde volum og kvalitet på leveransene er det viktig at man begrenser tilpasninger til allergier/intoleranse og ikke fører opp unødvendige ønsker som egentlig er kun preferanser. Mye av menyen har et assortert utvalg, men det er mulig å unntaksvis bruke kommentarfeltet for preferanser.

  Se også Gastros Grønne valg i menyen.

 • Allergener som skal merkes på produktet - lovpålagt

  1. Kornslag som inneholder gluten: Dette inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete og lignende Disse kornslagene finner du ofte i mat som inneholder mel, slik som krutonger, brød og bakervarer, kaker, couscous, bearbeidede kjøtt- og fiskeprodukter, sauser og supper. Kornslaget skal angis i merkingen, men det er opp til produsenten om "gluten" angis i tillegg. 
  2. Skalldyr: Dette inkluderer krabbe, hummer, reker, krill, kreps og scampi o.l. Skalldyr finner du ofte i salater. Disse ingrediensene kan også finnes i skalldyr- og fiskeretter, i wokretter, sauser og lignende til bruk i asiatiske og orientalske retter. 
  3. Egg: Egg finner du ofte i kaker, majones, sufflé, pasta, paier, noen kjøttprodukter, sauser, desserter og matvarer som er penslet med egg. 
  4. Fisk: Fisk finner du ofte i skalldyr og fiskeretter, leverpostei, salatdressinger, tapenade, buljong og i Worcestersaus.
  5. Peanøtter: Peanøtter finner du ofte i kjeks, kaker, desserter, sjokolader, iskrem, peanøttolje, peanøttsmør, asiatiske og orientalske retter. 
  6. Soya: Soya finner du i tofu, miso, tempeh, soyasaus, soyadrikker og soyamel o.l. Soya brukes også i noen desserter, iskrem, kjøtt- og fiskeprodukter, sauser, supper og vegetarprodukter. 
  7. Melk: Melk finner du i smør, ost, fløte, iskrem, desserter, melkepulver, yoghurt, bakverk, supper og sauser o.l. Noen matvarer er penslet med melk. 
  8. Nøtter: Dette inkluderer mandler, hasselnøtter, valnøtter, kasjunøtter, pekannøtter, pistasienøtter, paranøtter og macadamianøtter. Du finner ofte nøtter i brød, kjeks, småkaker, desserter, iskrem, sjokolade, marsipan, nøtteoljer og sauser. Ulike typer nøtter brukes i asiatiske og orientalske retter. Type nøtt skal angis i merkingen.
  9. Selleri: Dette inkluderer stangselleri (stilkselleri), samt blader, frø og rot (knoll) av selleriplanten. Selleri finner du ofte i krydder og krydderblandinger, salater, noen bearbeidede kjøtt- og fiskeprodukter, supper, dressinger og buljong. 
  10. Sennep: Dette inkluderer sennep, sennepspulver og sennepsfrø. Du finner ofte sennep i bearbeidede kjøttprodukter, curryretter, marinader, salatdressinger, sauser og supper. 
  11. Sesamfrø: Sesamfrø finner ofte du i brød, vegetarretter, godteri, knekkebrød, kjeks, hummus, sesamolje, sesammel og tahini (sesampasta). 
  12. Svoveldioksid og sulfitter: Sulfitt brukes ofte til konservering av frukt og grønnsaker (inklusive tomat), og i noen kjøttprodukter, så vel som i brus, juice, vin og øl. 
  13. Lupin: Dette inkluderer lupinfrø og lupinmel, og kan finnes i noen typer brød, bakervarer, mel, vegetarprodukter og pasta. 
  14. Bløtdyr: Dette inkluderer muslinger, snegler, blekksprut, blåskjell, kamskjell, østers, hjerteskjell, kråkeboller, akkar, kalamari og sjøsnegler o.l. Du finner ofte bløtdyr som en ingrediens i fiske- og skalldyrkraft, i supper, marinader, sauser og i fisk- og Sjømatkrydder. 
 • Tilbakemeldinger på rammeavtalen

  Tilbakemeldinger på avtalen meldes til avtaleforvalter via Min bestilling under punktet "Gi tilbakemelding på rammeavtaler".

  Spørsmål og endringer på enkeltbestillinger rettes direkte til Gastro, se kontaktopplysninger ovenfor. 

  Bruk også QR-koden som Gastro legger ved maten, dette hjelper dem å ha kontinuerlig bedring av produktene sine og bidrar til en bedre leveranse.

  Avtaleforvalter er Tina Taucher på Seksjon for innkjøp. E-post tina@oslomet.no, mobil: 45218418.

 • Retningslinjer for bestilling av bevertning

  Som hovedregel skal det ikke være bevertning på interne møter med mindre det er ekstern deltakelse med.

 • Bestilling av mat til SiOs lokaler

  Gastro kan ikke benyttes i lokaler hvor SiO har serverings- og skjenkebevillingen. Dette gjelder Festsalen i P52, Fyrhuset og alle kantinene. For bestilling av mat til SiOs lokaler kontakt SiO for tilbud/tilgjengelighet og legg deretter bestillingen inn i Min bestilling (last tilbudet opp som vedlegg i Min bestilling) slik at din bestiller kan sende den til SiO.