Droppe til innhold

Vårt OsloMet

Vårt OsloMet

Kultur og velferd

Trening

Oversikt over treningstilbud for ansatte ved OsloMet.

Innhold

Trening i arbeidstiden

Alle ansatte ved OsloMet som jobber i 50 % stilling eller mer kan trene inntil én time i uken i arbeidstiden. Betingelser for trening i arbeidstiden.

Trening etter arbeidstid

Treningsavtaler

1. SATSElexia: 18 % rabatt på medlemskap. 

Fra 01.11.2018 er det ikke mulig å tegne bedriftsavtale uten OsloMets unike SATSELIXIA bedriftskode. Denne koden erstatter alle tidligere koder og bedriftsnavn. OsloMets nye SATSELIXIA bedriftskode er: jetbolzber

Informasjon om treningsavtalen med SATSElixia (PDF)

2. Treningshuset: 100 kr rabatt per måned på års-avtale

Informasjon om treningsavtalen med Treningshuset (PDF)

3. Friskis&Svettis: 15 % rabatt på medlemskap.

Informasjon om alle treningstilbudene på www.friskissvettis.no

4. SiO Athletica - personalpris for OsloMet-ansatte

Fra 01.11.2018 er det ikke mulig å tegne bedriftsavtale uten OsloMets unike SATSELIXIA bedriftskode. Denne koden erstatter alle tidligere koder og bedriftsnavn. OsloMets nye SATSELIXIA bedriftskode er: jetbolzber

Les mer om SiO Athletica sitt treningstilbud.

Trimrom

Trimrom på Campus Pilestredet

Alle trimrom har et utvalg av treningsutstyr og åpnes med ditt adgangskort bortsett fra Pilestredet 52 hvor man må betale en kontingent per semester for tilgang. Se mer info på vår intranettside.

Trimrom P32, Plan U2

Her kan du trene styrke og kondisjon. Rommet er utstyrt med styrkeapparater, frivekter og kondisjonsapparater (tredemølle, sykler, romaskin, trappemaskin og crosstrainer/elipsemaskin).

Trimrom P35, Rom PI060/PI061

Her kan du trene styrke og kondisjon. Rommet er utstyrt med styrkeapparater, frivekter og kondisjonsapparater (tredemølle, sykler og romaskin).

Trimrom P42, Rom U010

Her kan du trene styrke og kondisjon. Rommet er utstyrt med styrkeapparater, frivekter og kondisjonsapparater (tredemølle, sykler, romaskin, trappemaskin og crosstrainer/elipsemaskin).

Trimrom P52, Rom F024

Her kan du trene styrke og kondisjon. Rommet er utstyrt med styrkeapparater, frivekter og kondisjonsapparater (tredemølle, sykler, trappemaskin og crosstrainer/elipsemaskin). For å få tilgang til rommet må man betale en kontigent per semester.

Dusj på trimrom

Til deg som bruker trimrom, tar treningstimer, sykler eller løper til jobben er det garderobe med dusj i følgende bygg på Campus Pilestredet: P48, P46, P42, P44, P32, P35.

Trenger du innføring i bruk av utstyret?

Kontakt Steinar Brattenborg eller Calle Bergsjø fra kroppsøvingsseksjonen ved fakultet for lærerutdanning.

Trimrommet på Campus Kjeller

Trimrommet på studiested Kjeller er åpent for alle studenter og ansatte. Tilbudet er gratis.

Rommet er utstyrt med blant annet tredemølle, styrketreningsapparater og spinningsykler.

OsloMet bedriftsidrettslag - OsloMet BIL (tidl. HiOABIL)

OsloMets bedriftsidrettslag (OsloMet BIL) er for alle ansatte ved universitetet.

Alle ansatte er automatisk medlemmer i OsloMet BIL, og kan benytte alle tilbudene på organisert trening, delta på flotte sommer -og vinter aktiviteter og komme i form sammen med gode kolleger!

Flere tilbud/aktiviteter er åpne for alle, mens andre begrenses til idrettslagets medlemmer. OsloMet BIL tilbyr alt fra organisert trening som yoga og spinning til lagidrett i fotball og innebandy.

Det arrangeres sommer- og vinteraktivitetsdag hvor alle ansatte som ønsker å være med får arbeidsfri fra kl. 12.00. Invitasjoner til disse arrangementene blir sendt ut på e-post til alle ansatte og markedsført på vårt intranett.

HR-avdelingen og OsloMet BIL kjører i tillegg hvert år en aktivitetsaksjon for å oppmuntre til helsevennlig transport til og fra jobb. Ansatte oppfordres til å gå, jogge eller sykle til jobben. Alle kan delta og det er fine premier å hente.

Som et ansatte-gode kan alle ansatte ved OsloMet som jobber i 50 % stilling eller mer trene inntil én time i uken i arbeidstiden.

Les mer om OsloMet bedriftsidrettslag.