Velkommen til nye Union Fyrhuset

Nyhetportlet

Studenter sitter ved et bord. En kvinne taler med blomster i hendene.

Fra åpningen av Union Fyrhuset 11. september 2023. Mariann Hole fra Eiendom taler. Foto: Gabriel U. Elsbak.

Velkommen til nye Union Fyrhuset

Peis og lunere stemning, utvidede åpningstider og mange gode tilbud. Det er noe av det SiO og Eiendomsavdelingen på OsloMet har fått til når de nå har pusset opp Fyrhuset på studiested Pilestredet.

Union Fyrhuset skal være en møteplass for både studenter og ansatte, i tillegg til å tilby mat og drikke. Studentene har ønsket seg blant annet en sosial plass og rimeligere priser, og det har SiO prøvd å møte med ulike aktiviteter og tilbud hver dag.

  • Mandag: Performance-mandag fra kl. 14-18. Har du lyst til å fremføre en sang, en tekst eller noe annet? Scenen er din!

  • Tirsdag: Brettspill-tirsdag fra kl.10-16.

  • Onsdag: Pizzabuffet-onsdag fra kl.15-19. Spis så mye pizza du vil for 149,-. Gjør en helaften ut av det, og dra videre på Samfunnet Bislet, som åpner kl.19.  

  • Torsdag: Kaffe-torsdag fra kl.13-16. 30% rabatt på alle varme te- og kaffedrikker.

  • Fredag: Lykke-fredag fra kl.11-16. Snurr lykkehjulet! Er du heldig får du opp til 50% på pizza.

En torsdag i måneden inviteres studenter og ansatte også til after school/after work. Ta med studievenner eller kollegaer og avslutt dagen på hyggeligste vis med god mat og drikke.

SiO og Eiendomsavdelingen håper og tror på økt bruk og trivsel i de oppussede lokalene og ønsker alle hjertelig velkommen til studering, møte, en pause, en date eller en lesestund.