Koronatest på campus

Nå kan studenter og ansatte ved OsloMet teste seg for covid-19 i Pilestredet 35. SiO Helses teststasjon er åpen tre dager i uken. Du må bestille time for å få testet deg.

Har du mistanke om at du er smittet med covid-19? Studenter og ansatte kan nå teste seg på Pilestredet campus.

SiO helses teststasjon, som tidligere stod ute på campus Pilestredet er nå flyttet inn i Pilestredet 35, med inngang fra Edvard Storms gate.

Du må bestille time for å få testet deg. Teststasjonen er åpen på mandager, onsdager og fredager.

Hvordan kan jeg få testet meg?

For å avtale tidspunkt for testing, kan du som student, med norsk personnummer, gjøre dette på helsenorge.no. Alternativt må du ringe på telefon 22 85 33 00.

Ansatte må ringe på telefon 22 85 33 00 for å bestille tid for test.

Du må lese informasjonen på denne siden før du bestiller time.

Meld fra til OsloMet

OsloMet ønsker å bidra til å redusere spredningen av covid-19. Derfor setter vi pris på om studenter som er smittet melder fra til sitt fakultet, slik at vi kan iverksette tiltak.

Meld fra her

Ansatte bes informere studenter om å melde fra via kontaktskjemaet over, dersom de får påvist smitte.