Biblioteket P48 stenger midlertidig fra 18. september 

Nyhetportlet

Bokhyller.

Biblioteket P48 stenger midlertidig fra 18. september 

Bibliotekene i Pilestredet skal pusses opp. Leseplassene skal få strømuttak og arbeidslys, og det blir nye, fine møbler til leseplasser, sosiale soner og grupperom.

Bibliotekene i Pilestredet skal pusses opp for 20 millioner dette semesteret.  

Planene for oppgradering av bibliotekene i Pilestredet har vært jobbet med i flere år, og nå blir de endelig realisert. I tett samarbeid med studentene, og med god hjelp av Ratio arkitekter har vi laget et konsept for inspirerende, inkluderende og bærekraftige biblioteker som blir et viktig bidrag til et bedre læringsmiljø på campus. 

Dette betyr at leseplassene, grupperommene og bøkene i biblioteket i P48 dessverre vil være utilgjengelige til ut februar. På bibliotekets nettside kan du finne oversikt over alternative leseplasser (oslomet.no).

Bibliotekene i P35 og P32 holder åpent som vanlig. Disse bibliotekene vil også få nye leseplasser i løpet av 2024. Mer informasjon om dette kommer.  

AV-utlånet, IT og Studieverkstedet tilgjengelige

Studieverkstedet holder åpent som vanlig, men flyttes til biblioteket i P32.

AV-utlån og IT-servicedesk for studenter flyttes til rom P372 i 3. etasje, P48. AV-utlånet og IT-hjelp vil da være tilgjengelige som vanlig dette semesteret.

Kontakt oss 

På bibliotekets nettsider kan du følge med i oppussingsarbeidet og finne informasjon om lån og retur av bøker, alternative leseplasser, og tilgang til e-bøker på nettsidene. 

Har du spørsmål? Send det til Universitetsbiblioteket på e-post.