KI i undervisning - Ansatt

Bruk av kunstig intelligens (KI) i undervisning

Bruk av kunstig intelligens (KI) i undervisning

Ansatte og studenter på OsloMet har tilgang til språkmodellen KI-chat fra SIKT som kan brukes i undervisning. KI-chat fra SIKT kan hjelpe deg å forstå, forbedre og lage tekst ved hjelp av kunstig intelligens. Samtidig utfordrer den hvordan vi tenker rundt oppgavedesign, eksamen og juks.

Hvordan du som underviser kan bruke kunstig intelligens (KI) i undervisning kan du lese om i Canvas-ressursen "Kunstig intelligens og ChatGPT" (oslomet.instructure.com). Den teknologiske utviklingen skjer raskt og bruk av kunstig intelligens i læring medfører både muligheter og utfordringer. Det er opp til deg som underviser å vurdere potensialet og de eventuelle utfordringene knyttet til bruk av verktøy som  KI-chat fra SIKT og lignende i dine emner.

Anbefalinger til deg som underviser

Denne siden og ressursen i Canvas er stadig under arbeid. Vi oppfordrer deg til å følge med på nye KI-verktøy og pedagogiske tilnærminger, blant annet gjennom nyhetsbrevet "Siste nytt fra DIGIN" (oslomet.no)

Har du spørsmål om bruk av KI i undervisning? 

Ønsker du hjelp, veiledning, råd og sparring til hvordan du kan benytte KI til aktiviteter som øker studentaktiv læring? Læringsdesignerne ved DIGIN bistår dere gjerne enten dere tar kontakt enkeltvis eller som gruppe.

Du kan booke tid når det passer for deg via denne tjenesten (outlook.office365.com)

Du kan også ta kontakt med oss på DIGIN så hjelper vi deg.