Siste nytt - Ansatt

Nyhetportlet

Bilde av skuespillerne Marian Saastad Ottesen og Jan Gunnar Røise.

Skuespillerne Marian Saastad Ottesen og Jan Gunnar Røise blir med oss på kick-off. Foto: Stand up Norge

Velkommen til kick-off for ansatte!

Endelig, etter 3 år kan vi igjen samles på Rockefeller til kick-off av høstsemesteret for alle ansatte ved OsloMet. Hold av 1. september!

Skuespillerne Marian Saastad Ottesen og Jan Gunnar Røise blir med oss på festen med en god dose humor. Marian og Jan Gunnar har medvirket i en rekke teaterproduksjoner, filmer og TV-serier. Marian er kjent fra blant annet humorsuksessene Lillyhammer og Vikingane, og Jan Gunnar er aktuell i serien Pørni. 

Inspirerende start på høstsemesteret 

- Jeg gleder meg stort til denne kvelden som jeg bare har hørt godt om! Det blir inspirerende å starte høstsemesteret med å komme sammen på tvers av enheter og ha det moro, sier rektor Christen Krogh.

I tillegg til et hyggelig sosialt møte med kollegaer blir det god mat og kulturelle, musikalske og faglige overraskelser. Det blir også utdeling av årets arbeidsmiljøpris og pris til årets underviser. 

Konsert med Hovedøen Social Club og Pitsj 

Vi avslutter det hele med en konsert med Hovedøen Social Club og vokalgruppa Pitsj. Hovedøen Social Club er kjent for sine cubanske versjoner av norsk populærmusikk av ikke helt ny dato. Ta på danseskoene!

Påmeldingsfrist

Påmeldingsfristen er forlenget til 24. august. Meld deg på her 

Arrangementet starter kl. 16.00 torsdag 1. september på Rockefeller i Oslo. 

Velkommen! 

Dora Thorhallsdottir som opprinnelig var på programmet kommer dessverre ikke på grunn av sykdom i familien.