Siste nytt - Ansatt

Nyhetportlet

Luftfoto av bygget på OsloMet sitt studiested på Kjeller.

Studiested Kjeller åpent

Studiested Kjeller åpnet igjen mandag 19. april. Det er ikke lenger krav om testing for studenter, men selvtester er fremdeles tilgjengelig.

Oppdatert 6. mai:

Studenter trenger ikke lenger teste seg jevnlig for å få tilgang til biblioteker og lesesaler på studiested Kjeller, slik de har måttet siden 19. april. Det er fortsatt mulighet for selvtesting på Kjeller.

​​​​​​​Les informasjonen til studentene om endringen.

Regjeringen innførte lettelser i smittevernstiltakene for høyere utdanningsinstitusjoner i Viken fra og med 19. april, og biblioteker og lesesaler på studiested Kjeller åpnet da for studenter.

Studiested Kjeller er også åpent for studenter som er avhengig av forsøk eller ferdighetstrening som ikke kan gjennomføres digitalt, der det er nødvendig for å opprettholde progresjonen i studiet.  Studentene dette gjelder vil få direkte beskjed fra sitt studieprogram eller fakultet.

Selvtesting på studiestedene

OsloMet har tilrettelagt for selvtesting for studenter og ansatte, både på studiested Kjeller og Pilestredet. Les om hvor selvtestene kan hentes, og hvordan du gjennomfører testen.