Siste nytt - Ansatt

Nyhetportlet

Illustrasjon tastatur med

Sikkerhet i oktober

Oktober er nasjonal sikkerhetsmåned. I år handler den om hvordan man skaper en trygg digital hverdag. Les mer om aktivitetene ved OsloMet.

OsloMet vil gjennom hele sikkerhetsmåneden oktober avholde flere foredrag og aktiviteter som kan hjelpe studenter og ansatte med å øke sin kunnskap om informasjonssikkerhet og personvern.

Personvernspillet

Lær mer om personvern ved å spille personvernspillet i perioden 11. oktober til 12. november. Spillet er laget av personvernombud og rådgivere i høyere utdanningssektoren, som kjenner risikoen i sektoren og vet hva det trengs opplæring i.

Spillet er delt inn i moduler, som hver tar for seg et tema innenfor personvern. Du velger hvilket sett av moduler du spiller, avhengig av hva du jobber med. Spillet finnes på både norsk og engelsk, og det er mulig å konkurrere mot kolleger.

Les om hvordan du spiller

Alle ansatte som fullfører er med i trekningen av flere fine premier, blant annet Kindle lesebrett, Sonos Roam høyttaler og et Bose headsett.

Foredrag

OsloMet arrangerer flere digitale foredrag knyttet til informasjonssikkerhet gjennom oktober. Vi anbefaler alle ansatte å velge seg ut ett eller flere foredrag av interesse.

Blant annet kan du få med deg:

Se oversikt over alle foredragene

E-læring på e-post

I løpet av oktober vil du som er ansatt få tilsendt flere korte e-læringssesjoner på e-post.

E-læringen tar for seg flere viktige temaer knyttet til sikkerhetskultur og hvordan du sikrer informasjon og data, slik at du kan bidra til å skape en trygg digital hverdag.

Fullfører du alle sesjonene innen 1. november, er du med trekningen av flere fine premier!