Siste nytt - Ansatt

Nyhetportlet

Vinneren av Personvernspillet trukket!

Kamran er ansatt i Avdeling for IKT i Seksjon for tjenestestyring og -utvikling. Gratulerer!

Vinneren av Personvernspillet trukket!

Kamran Bagheri ble trukket ut blant de 300 deltakerne i årets Personvernspill. Han vinner en reMarkable 2 tablet.

Kamran fullførte alle modulene han var meldt opp og var en av 300 utvalgte ansatte ved OsloMet som deltok i Personvernspillet. Disse var fordelt i ni grupper bestående av ledere, saksbehandlere, underviser og forskere. Alle som fullførte alle modulene de var meldt opp i, var med i trekningen av hovedpremien. Deltakerne ble meldt på av sine ledere og valgt ut bredt i organisasjonen. Spillperioden var fra 15/10-05/11. På landsbasis deltok 12 andre universiteter og høgskoler.

Ekstrapremier

Det ble også trukket ut tre gavekort fra Akademika på 500 kroner som ekstrapremier. De heldige vinnerne av disse var Sara Helene Holtaas, Benedicte Solheim og Elvie Lauren Amores Perez

Sikresiden.no på mobil

Ved å legge den mobiltilpassede nettsiden sikresiden.no på hjemskjermen på mobilen vil du alltid ha oppdatert sikkerhetsinformasjon tilgjengelig, selv uten nettilgang. Sikresiden.no er et samarbeid mellom universiteter, høgskoler og forskningsinstitusjoner for å sikre god sikkerhetsinformasjon til sektoren.

Personvernspillet

Personvernspillet er interaktiv trening i grunnleggende personvern og er utviklet av www.sikresiden.no i samarbeid med Attensi og personvernombudene i universitets- og høgskolesektoren. Spillet lanseres som testversjon i 2020 og første runde ble kjørt som pilot i sikkerhetsmåneden oktober. Det planlegges for at spillet på sikt vil bli et fast tilbud i sektoren. Mer informasjon om personverspillet.