Ny HR-direktør ansatt

Nyhetportlet

Foto av påtroppende HR-direktør ved OsloMet, Randi Stene.

Foto: Sonja Balci, OsloMet

Ny HR-direktør ansatt

Randi Stene er ansatt som ny HR-direktør ved OsloMet. Hun starter i stillingen 1. juni.

Randi Stene kommer fra Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO) der hun siden 2019 har jobbet som øverste direktør for administrasjonen, og før det som organisasjonsdirektør fra 2011-2019. Hun har også lang erfaring fra Universitetet i Oslo (UiO), blant annet som administrativ leder og kontorsjef.

Stene har en Master of Business Administration (MBA) i strategisk ledelse fra Norges Handelshøyskole, og har hovedfag i allmenn litteraturvitenskap fra UiO.

Hun ser frem til å starte som HR-direktør ved OsloMet.

– Det er med stor ydmykhet jeg tar over etter en av HR-nestorene i sektoren. OsloMet er av de mest spennende institusjonene i sektoren, der det er gjort mange interessante grep de senere årene, og er store ambisjoner for utviklingen fremover, sier Randi Stene.

– Jeg gleder meg til å være en del av laget, og bli kjent med nye kolleger i HR-avdelingen og ved resten av universitetet, sier hun.

Direktør for organisasjon og infrastruktur ved OsloMet, Vigdis By Kampenes, ønsker Stene velkommen til OsloMet.

– Randi Stene har lang og relevant erfaring som leder i universitets- og høgskolesektoren, og har ledet flere store utviklings- og endringsprosjekter innenfor HR-området, sier By Kampenes.

– Jeg ser frem til å få Stene inn i lederteamet i fellesadministrasjonen, sier hun.

Takker av Haugstveit

Randi Stene tar over stillingen etter Geir Haugstveit som fratrer sin stilling 8. april etter å ha vært HR-direktør ved OsloMet siden 2012. Han går av med pensjon til sommeren 2024.

Vigdis By Kampenes takker Haugstveit for lang og god innsats for personalarbeidet ved OsloMet gjennom tolv år.

– Geir har bidratt til profesjonalisering og god utvikling av HR-feltet ved universitetet, blant annet med etablering av HR-fellestjenester og et godt kompetansehevingstilbud gjennom OsloMet-akademiet. Ikke minst bidro han inn i det store arbeidet med å omstille organisasjonen til arbeidsforholdene under pandemien, sier By Kampenes.

– Jeg ønsker Geir alt godt for pensjonisttilværelsen, sier hun.

I perioden fra Haugstveit slutter og Stene starter i stillingen, vil Inger Johanne Stantin Olafsen (oslomet.no), seksjonssjef for HR-fellestjenester, fungere som HR-direktør.