Siste nytt - Ansatt

Høstens kulturkalender

Bli med på bokbad med forfatter Nina Lykke. Foto: Agnete Brun

Høstens kulturkalender

Spennende kulturhøst på OsloMet. Benytt deg av universitetets rike kulturtilbud.

OsloMets kulturtilbud bidrar til at ansatte og studenter får møte hverandre på tvers av tilhørighet for et miljøskapende påfyll i arbeids- og studiehverdagen.

- Gjennom kunst, litteratur, film, konserter, mangfoldsmarkeringer og mye mer, speiles universitetets kjerneverdier og kjernevirksomhet, forteller Vibeke Horn, programansvarlig for kultur og mangfold ved OsloMet.

Hun oppfordrer oss alle til å ta med kollegaer eller medstudenter, og sammen møte høsten på OsloMets kulturelle scene.

Noen høydepunkter fra programmet er:

• Omvisning på høstutstillingen

• Allsang med sanger hentet fra sang- og musikkopplevelsappen Trall

• Bli med på en guidet tur i kvinnenes by sammen med forfatterne Marta Breen og Hilde Østby

• Omvisning på Nasjonalmuseet

• Bokbad med Nina Lykke som er aktuell i høst med boken «Vi er ikke her for å ha det morsomt»

• Konsert med Nils Bech

• Filmvisninger og filmfestival

• Julekonsert med Kim Rysstad

Sjekk ut alle detaljer og hele høstens program i OsloMets kulturkalender.

Kontaktperson: