Generelle retningslinjer for smittevern

(Foto: Mostphotos.com)

Generelle retningslinjer for smittevern

Nye retningslinjene for smittevern gjelder generelt for alle som gis tilgang til bygg på OsloMets studiesteder.

Se også OsloMets samleside om Koronaviruset for ansatte og studenter

OsloMet forholder seg til FHI sine nasjonale retningslinjer og har utarbeidet generelle rutiner for smittevern i samarbeid med vår bedriftshelsetjeneste Stamina Helse.

Generelle smittevernrutiner for studenter og ansatte

De nye smittevernrutinene gjelder for alle studenter og ansatte som skal oppholde seg i byggene. Du som student eller ansatt har ansvar for å overholde disse når du skal inn i OsloMets bygg.

Syke eller smittede skal ikke komme til campus

• Har du luftveissymptomer, skal du ikke være fysisk på studiestedene før tidligst ett døgn etter symptomfrihet.
  • Har du bekreftet smitte av Covid-19 (korona), skal du ikke være fysisk på studiestedene før tidligst 7 dager etter symptomfrihet.

Generelle retningslinjer for smittevern for studenter og ansatte som skal oppholde seg i byggene.

Retningslinjer for smittevern i spesifikke type rom.

Generelle smitteverntiltak på campus

Alle skal overholde FHI sine retningslinjer om god hånd og hostehygiene og holde avstand.

Det er daglig renhold der hvor noen få studenter og ansatte nå får tilgang. Det blir lagt stor vekt på berøringspunkter på bord, brytere, håndtak og heiser.