Enklere kompetanseheving

Ny kompetanse et par klikk unna: Aldri har det vært enklere å lære noe nytt som ansatt på OsloMet. Se den nye kursportalen vår fra Difi.

Nå er det den nye kompetanseportalen fra Difi du besøker hvis du som OsloMet-ansatt skal finne et spennende kurs eller kompetansehevingstilbud. Og tilbudet er større enn noen gang til deg som er klar for å øke kompetansen et hakk:

Både våre egne OsloMet-kurs og flere relevante e-læringer for statsansatte finner du altså på samme sted.

Den nye kompetanseportalen både supplerer og viderefører det veletablerte tilbudet fra OsloMet-akademiet.

Slik bruker du den nye kursportalen – se instruksjonsfilm.

- Ikke vent på sjefen

- Opplæring er blitt noe annet, sier HR-direktør på OsloMet, Geir Haugstveit.

- Du trenger ikke alltid å planlegge hele dager eller reise bort for å få et kompetanseløft. Mye er tilgjengelig som e-læring, sier Haugstveit, som synes det er bra at virksomhetene i staten kan dele de beste tilbudene med hverandre.

Også OsloMets egne klasseromskurs ligger inn i oversikten på DIFI-portalen. Oversikt over klasseromskursene finner du også på OsloMet-akademiets nettside.

- På hvilken måte er det blitt enklere for oss å øke vår egen kompetanse?

- Du trenger blant annet ikke å sitte og vente på lederen din, her er det fritt fram for å finne fram til relevante tilbud på egen hånd, sier Haugstveit.

Nyttig tips: sjekk kursportalen når du arrangerer seminarer

Jobber du i en avdeling eller enhet som planlegger et felles seminar? Da er det lurt å gjøre et søk i kursportalen. Kanskje ligger det stoff ute som er midt i blinken for det dere skal arbeide med.

Veiledningsfilmer