Studiestart-guide for ansatte

Tirsdag 13. august tar vi imot over 5000 nye studenter til OsloMet. Les alt om arrangementene og tilbudene de får - og om hvordan du kan bidra til at studentene lykkes med studiene sine på OsloMet.

Sjekkliste for deg som underviser

Arrangementer i studiestart

Velkomstseremonien

Tid: 13. august, 15.00 (mingling fra 14.30)

Sted: St. Hanshaugparken

Se program og informasjon for velkomstseremonien.

Foreningsdagen og studentstøttedagen

Fredag 16. august mellom 11-15 er det studentforeningsdag i Pilestredet 52. Vi arrangerer en tilsvarende stand-dag for alle studentstøttetjenestene våre tirsdag 20. august fra 11-13 i P52. Det blir delt ut gratis lunsjposer til studentene. På Kjeller arrangeres studentstøttedagen torsdag 22. august fra 11-13.

Det er en god investering å sette av tid i timeplanen og oppfordre studentene til å gå innom disse dagene! Husk at studenter som får et nettverk og klarer å orientere seg i studenthverdagen, har mye større sjanse for å lykkes i studiene.

Studentslippet - Finn ditt Oslo

Tid og sted: Lørdag 24. august. Utdeling av armbånd og program i St. Olavs gate 32, mellom kl 10.00 og 15.00.

Studentslippet er en «bli-kjent-med-byen-dag» hvor vi inviterer deg som er ny student til å besøke kulturattraksjoner, delta på ulike aktiviteter og utforske nye områder i Oslo. Du kan delta sammen med faddergruppen din, med venner eller på egenhånd. Hvis ikke noen fra faddergruppen din skal gå, kan du bli med i en pop up faddergruppe.

Informasjon til studentene på nettsidene

Fadderprogrammer

Internasjonal studiestart

12. august tar vi også imot mer enn 360 internasjonale studenter fra 57 forskjellige land. Det blir arrangert Orientation Day i Pilestredet 52, og de får også en egen internasjonal faddergruppe.

Alle internasjonale studenter er også invitert til velkomstseremonien på St.Hanshaugen 13. august.

Lurer du på noe?

Generelt om studiestart og studentkommunikasjon: Lars Hilland