Parkering - Ansatt

Web-innholdvisning (Global)

Parkering

Ansatte som kjører bil til jobb må selv bekoste parkering. Det finnes private parkeringsplasser i tilknytning til våre studiesteder med tilbud til ansatte og studenter.
 • Studiested Pilestredet

  Frydenlund parkeringshus

  Dette er drevet av OnePark. Som ansatt eller student ved OsloMet kan du få et rimelig månedsabonnement. Du kan også få rimelig dagparkering ved å registrere bilen din i en Autopay-profil. Kontakt leieplass@onepark.no for å få tilbud og veiledning. Innkjøringen til parkeringshuset er i Stensberggata.

  Det finnes også andre private p-hus i nærheten av studiested Pilestredet.

  HC-parkering

  Studenter og ansatte som har gyldig HC-bevis, utstedt av kommunen, kan få tillatelse til å parkere i Frydenlund garasjen på oppmerkede plasser på nederste plan. Kontakt tilrettelegging@oslomet.no som sørger for å godkjenne parkering. Når avtalen er godkjent vil du få en automatisk generert e-post fra parkeringssystemet Autopay.

  Studenter må opprette en Autopay-profil og legge inn bilens registreringsnummer.  Deretter kan du parkere gratis i garasjeanlegget på nederste plan. Innkjøring fra Stensberggaten.

 • Studiested Kjeller

  På studiested Kjeller finnes det 280 p-plasser ute for studenter og ansatte. Parkeringen er gratis, og plassene fordeles etter prinsippet først-til-mølla. Det finnes også 80 plasser reservert ansatte i kjelleren under bygget.