Parkering - Ansatt

Web-innholdvisning (Global)

Parkering

Ansatte som kjører bil til jobb må selv bekoste parkering. Det finnes private parkeringsplasser i tilknytning til våre studiesteder med tilbud til ansatte og studenter.

Studiested Pilestredet

Reduserte priser for ansatte og studenter

Parkeringshuset i Frydenlund-kvartalet er drevet av OnePark. Som ansatt eller student ved OsloMet kan du få et rimelig månedsabonnement. Du kan også få rimelig dagparkering ved å registrere bilen din i en Autopay-profil. Kontakt leieplass@onepark.no for å få tilbud og veiledning. Innkjøringen til parkeringshuset er i Stensberggata.

Det finnes også andre private p-hus i nærheten av studiested Pilestredet.

HC-parkering

HC-plasser kan kun benyttes med gyldig HC-bevis, utstedt av kommunen. Parkeringsbeviset skal ved parkering plasseres med forsiden godt synlig bak frontruten. 

Hvis du parkerer på reservert plass for forflytningshemmede uten tillatelse (HC-bevis), risikerer du å få bot.

Studiested Kjeller

På studiested Kjeller finnes det 280 p-plasser ute for studenter og ansatte. Parkeringen er gratis, og plassene fordeles etter prinsippet først-til-mølla.

Det finnes også ca 90 plasser inne i kjelleren under bygget. Disse plassene er kun for ansatte.

Studiested Sandvika

Ved studiested Sandvika finnes det private p-hus for parkering mot betaling for studenter og ansatte. Kollektivtilbudet til studiested Sandvika er imidlertid så godt at alle studenter og ansatte oppfordres til å benytte kollektiv transport.