OsloMet international staff service (OMISS) - Ansatt

OsloMet International Staff Service (OMISS)

OsloMet International Staff Service (OMISS)

Har du ansatt noen som flytter til Norge fra et annet land, skal få besøk av en gjesteforsker eller en internasjonal ph.d.-kandidat? Da kan du kontakte OsloMet International Staff Service (OMISS) for bistand med det å flytte til Norge. Vi tilbyr informasjon om visum, flytting, bolig, kultur, integrasjon og integrering.

Når du har en nyansatte som skal flytte fra et annet land (oslomet.no) eller trenger oppdatert visum i Norge må du så snart som mulig informere OMISS, slik at vi kan bidra med det praktiske for å få de i jobb så raskt som mulig. Fyll ut nettskjema med informasjon om din kandidat (nettskjema.no) når du trenger bistand.

Kostnaden ved mottakstjenester dekkes av rekrutterende enhet i samråd med leder. Det er mulig å få utvidet bistand for faste ansatte eller viktige samarbeid gjennom vårt relokasjonsfirma. 

OMISS tilbyr også kurs, veiledning, og sosiale fellesskap for nyansatte og deres partnere. Bare ta kontakt om du vil være på vår kontaktliste for arrangementer. Jobber du mye med internasjonal rekruttering kan du bli med i vårt team «Internasjonal rekruttering og mottak». 

Kontakt

Kontakt oss på e-post til omiss@oslomet.no.

Bli med i vår Facebook-gruppe 

Bli med i vår Microsoft Teams-gruppe

Kom innom kontoret vårt i Pilestredet 46 (mazemap.com), 4. etasje, rom A433, tirsdager fra 09.00 – 12.00 eller onsdager fra 12.00 – 15.00. Vi kan også avtale digitale eller fysiske møter utenom kontortid, bare ta kontakt.