Visning av spillefilmen "Storm" på Lillestrøm kino

Hendelseskalender

Visning av spillefilmen

Visning av spillefilmen "Storm" på Lillestrøm kino

Alenemoren Elin forsøker å stable livet på plass etter tapet av mannen. På fisketur med barna rammes den lille familien av nok en ulykke. Lokalsamfunnet slår ring om dem, men så begynner det å gå noen alvorlige rykter om hva som egentlig har hendt. Det tvinger Elin ut i en desperat kamp.

Dato/Tid

Lillestrøm kino

Storm hadde premiere høsten 2022. Nå kan vi vise den i en lukket visning med besøk av produsenten.

Storm er en vond og vakker fortelling om tvil, om kjærlighet mellom foreldre og barn, og om hvor langt man er villig til å gå for å beskytte dem man elsker. I hovedrollen som alenemoren Elin ser vi en formidabel Ane Dahl Torp. Storm er regissert av Erika Calmeyer, og skrevet av Johan Fasting (Heimebane, Ninjababy).

Produsent Jan Petter Dickman presenterer filmen og svarer på spørsmål etterpå.

Arrangementet er gratis for studenter og ansatte på OsloMet.

Arrangøren er OsloMetFlimmer/Kulturutvalget.