Vil du formidle forskning til barn og unge på Holmlia?

Hendelseskalender

Elever besøker en stand på Forskningstorget på Holmlia

Vil du formidle forskning til barn og unge på Holmlia?

OsloMet lager forskningstorg på Holmlia under Forskningsdagene i september. Bli med på utstillermøte 18. april for å høre om dette er noe for deg.

Dato/Tid

Sted

Deichman Holmlia, Holmlia Senter vei 16

OsloMet, Bydel Søndre Nordstrand, Deichman Holmlia og OBOS arrangerer forskningsdager på Holmlia fra torsdag 19. til og med lørdag 21. september 2024.  Dette er en del av de nasjonale forskningsdagene, og temaet i år er «helse».

Forskningstorg på Holmlia

Et av arrangementene under forskningsdagene på Holmlia er forskningstorg.  Dette vil finne sted inne på Deichman Holmlia, fredag 20. og lørdag 21. september.  Fredag er kun for inviterte skoleklasser (5. – 7. trinn) fra bydelen. Lørdag er det åpent for alle.

Til dette torget trenger vi engasjerte forskere og studenter som kan lage spennende aktiviteter knyttet til forskning.  Forskingstorgene er et av signaturarrangementene til Forskningsdagene. De er et sted for spennende møter, læring og opplevelser. En møteplass der barn og voksne kan utforske, prøve, smake og lære noe nytt.

Bodene etablerer vi inne på biblioteket. Hver bod får et areal med bord, stoler og strøm.

Meld deg på utstillermøte 18. april

Hvis du er interessert i å finne ut mer om å stille med bod under forskningsdagene, meld deg på utstillermøtet torsdag 18. april, kl. 13.00-14.00.

Sted for møtet er Deichman Holmlia, Holmlia Senter vei 16, 1255 Oslo.

Det vil også være mulig å delta på Teams. Meld deg på (nettskjema.no)

Les om fjorårets arrangement under Forskningsdagene