Vi søker mentorer for nye ledere

Hendelseskalender

Vi søker mentorer for nye ledere

Mentor-programmet er et viktig utviklingstilbud for ledere ved OsloMet. Både leder (adept) og mentor utvikler seg, og øker nettverksbygging, samhandling og samskaping på tvers av universitetet

Dato/Tid

Sted

OsloMet -Pilestredet

Mer informasjon om mentorprogrammet finner du i denne nyhetssaken.

Ønsker du å delta?

Send en kort søknad hvor du beskriver din motivasjon og egnethet for å være mentor for nye ledere, innen 31.august, til Margrethe Waage.

Mentorer tilbakemelding om utbytte av å være mentor

-Min adept sier hen har lært mye og at mentoreringen har vært nyttig for hen. Jeg har også lært mye av min adept. Jeg har fått faglig påfyll ift. kommunikasjon og veiledning. Dette har vært nyttig i min rolle som mentor, men også i min rolle som leder.

-Jeg forstår OsloMet enda bedre, og jeg har møtt mange flotte mennesker. Takk for at jeg fikk denne muligheten!

-Økt erfaring og trygghet i veiledningssituasjon. Det var også et av mine mål.

-De ulike teknikkene for hvordan man mentorerer (veldig åpne spørsmål og "fravær" av rådgiving eller mer fokuserte spørsmål og overgang mot å gi direkte råd).

-Økt trygghet i veiledningssituasjon og økt nettverk ved OsloMet

-Kunnskap om veileder rollen og hvordan veilede og inspirasjon

(Det viktigste jeg tok med meg var) Teamfølelsen. At vi sammen skulle bidra til at OsloMet får gode ledere. Jeg ble motivert og ydmyk for oppgaven jeg hadde tatt på meg. Et stort ansvar kjente jeg på…..

-Jeg opplevde at jeg fikk en god innføring, et godt grunnlag, til å mentorere. Prosessen har vært god, med interessant teori, som har vært passe fordelt mellom små gruppesamlinger og felles samling. Det har vært fine presentasjoner og god veiledning. Jeg har blitt inspirert og det har vært lystbetont og gøy

-Det ble som en nypusset verktøykasse. Fine eksempler og veldig nyttige øvelser.

-At vi alle i rommet var med på noe viktig. Jeg følte meg viktig - en del av noe større. Mitt inntrykk var at alle strakk seg for å få det beste ut av dette. Jeg synes dagen var perfekt. Jeg blir alltid litt stressa når jeg kommer inn i et rom der stolene står i en sirkel, men dette var smart, effektivt og team byggende. Det var gøy at vi gjorde så mye forskjellig. Jeg lærte mye av det. Ting ble liksom understreket av det.
Det er utrolig hyggelig og utviklende å møte andre mentorer på tvers av fakulteter og sentre. Håper at jeg får lov til å fortsette neste år.

Kontaktperson