Hva skjer - Ansatt

Hendelseskalender

Grunnleggende EndNote

Få orden på referanser og litteraturliste – lær deg å bruke referanseverktøyet EndNote.

Dato/Tid

Sted

Strømming via Zoom

EndNote tar vare på og organiserer referansene dine og gjør det lettere å bl.a. sette inn siteringer og lage litteraturliste i Word-dokumentet ditt.

Dette kurset gir en grunnleggende innføring i bruk av EndNote, med en kort oppsummering av det viktigste ved referansehåndtering. Vi oppretter og blir kjent med EndNote-biblioteket, legger inn referanser manuelt og ved automatisk import, og vi jobber oss gjennom de viktigste funksjonene av CWYW (Cite While You Write) i Word. Presentasjonen som skal gjennomgås (docs.google.com).

OBS: Før kurset bør du ha installert EndNote (oslomet.no) på egen PC/Mac og forsikre deg om at programmet fungerer med Word eller annen tekstbehandler. Trenger du hjelp med installeringen, se vår installeringsvideo (oslomet.no). Det er viktig å følge instruksene på videoen nøye, blant annet må alle Office-program (Word, Excel...) avsluttes helt. Det er en fordel om du behersker grunnleggende sitat- og henvisningsteknikk.

Påmelding: Kurset strømmes via Zoom - følg lenke for påmelding. Husk å velge riktig dato for kurset. Etter registrering vil du automatisk motta en lenke til selve kurset. NB! Kurset fungerer ikke via nettleser, kun i Zoom-app. 

Kurset holdes av Universitetsbiblioteket (oslomet.no). Kurset er åpent for studenter og ansatte ved OsloMet.