Hva skjer - Ansatt

Hendelseskalender

Gruppebilde av de seks kvinnelige forskerne i Trall-redaksjonen, stående utenfor Studenthuset p52 på studieste Pilestredet.

Alle forskerne i Trall-redaksjonen, som ønsker at Trall-appen skal bidra til mer kjennskap til både kjente og ukjente barnesanger.

Allsang - bli kjent med den nye sangappen Trall

Bli med og syng eller lytt til vakre nyinnspillinger av kjente og mindre kjente sanger - alle hentet fra sang- og musikkopplevelsesappen Trall.

Dato/Tid

Festsalen, Pilestredet 52

En gruppe forskere ved OsloMet har brukt flere år på å utvikle sang- og musikkopplevelsesappen Trall, som ble ferdigstilt i august.

Appen inneholder over 100 nyinnspillinger av gamle og nye sanger i ulike sjangere og på ulike språk.

Alle sangene kan spilles i karaokeversjon, så her blir det allsang til akkompagnement av Kringkastingsorkesteret, band, jazz- og folkemusikere. Mer info på www.trall.no.

Allsangen arrangeres av kulturutvalget ved OsloMet (ansatt.oslomet.no).