Hva skjer - Ansatt

Hendelseskalender

Å lappe sammen, og gi klær ni liv

I dette foredraget får du inspirasjon til å gi klærne dine nytt liv i tillegg til å forstå debatten omkring miljø og klær bedre.

Dato/Tid

Biblioteket P48, 2. etasje

Hvordan kan du få klærne dine til å vare? Både aktivister, kunstnere og politikere omfavner reparasjon for tiden. I foredraget forklarer Ingun Grimstad Klepp både hvordan du kan gi dine klær ni liv, men også hvordan politikken rundt reparasjon feiler.

Ingun Grimstad Klepp er professor ved Forbruksforskningsinstituttet SIFO og har gitt ut en rekke bøker om klesforskning. Dette foredraget tar utgangspunkt i hennes og Tone Skårdal Tobiassons bok fra 2021: "Lettfiks: Klær med ni liv".

Arrangør: Lunsjpåfyll ved Universitetsbiblioteket (oslomet.no).

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Ta med lunsjen din, vi står for kaffe og te. Velkommen!