Siste nytt - Ansatt

Nyhetportlet

Fungerende rektor Nina Waaler, Eva Hadler Vihovde, Kyrre Begnum, Tone Dahl-Mikkelsen og fungerende prorektor Silje Bringsrud Fekjær

Tre nye meritterte undervisere på OsloMet

OsloMet har fått tre nye meritterte undervisere i den andre runden av ordningen.

Kreativitet, entusiasme og engasjement, evnen til å koble teori og praksis, og til å inspirere både studenter og kolleger var blant beskrivelsene som ble brukt i omtalen av de tre underviserne.

 Gratulerer til våre nye meritterte undervisere! Jeg er stolt av at OsloMet har så mange dyktige og engasjerte undervisere. Disse tre har vist at de er soleklart over lista for å oppnå denne statusen, sier fungerende prorektor Silje Bringsrud Fekjær.

Dette er de nye meritterte underviserne

De nye meritterte underviserne ved OsloMet er:

  • Kyrre Begnum, førsteamanuensis, fakultet for teknologi, kunst og design, Institutt for informasjonsteknologi.
  • Tone Dahl-Michelsen, førsteamanuensis, fakultet for helsevitenskap, Institutt for fysioterapi
  • Eva Hadler Vihovde, førstelektor, fakultet for teknologi, kunst og design, Institutt for informasjonsteknologi

De tre vil inngå i OsloMets kollegium av meritterte undervisere sammen med de fem som fikk statusen i forrige runde. ​​​​​​

Statusen som merittert underviser gir også en lønnsøkning og et engangsbeløp til underviserens enhet, som skal brukes til utvikling av undervisning og ha et kollegialt tilsnitt.

− Viktig å anerkjenne undervisningskompetanse

De nye meritterte underviserne ble hedret i en seremoni tirsdag ettermiddag, og Fekjær gledet seg over en anledning til å anerkjenne undervisningskompetanse:

Jeg har jobbet i akademia i 20 år, og i alle de årene har jeg vært med på å snakke om at vi må finne måter å verdsette utdanningskompetanse. Det er derfor veldig fint å få være med på å helt konkret sette pris på utdanningsfaglig kompetanse, sa hun i sin tale.

Fekjær trakk også fram de meritterte underviserne som en viktig ressurs når utdanningskvaliteten ved universitetet skal utvikles videre:

Jeg håper at dere også fremover vil jobbe for at engasjementet og kompetansen dere har kommer flere til gode, gjennom kollegiet for meritterte undervisere, sa hun.