Digin kurs og kompetanse - Ansatt

Kurs og kompetanseheving for undervisere

Kurs og kompetanseheving for undervisere

Trenger du påfyll og inspirasjon, ønsker du å teste ut ulike undervisningsformer og er nysgjerrig på pedagogisk bruk av digitale verktøy? Her finner du oversikten.
 • Skreddersydde kurs og ressurser i Canvas

 • Kurs

  DIGIN holder hvert semester flere kurs for undervisere. Tematisk er de knyttet til hvordan du legger opp undervisningen, studentaktive læringsformer og i pedagogisk bruk av digitale verktøy. Digin legger ut kurs fortløpende på OsloMet-akademiet og på hva skjer-siden for ansatte.

 • Utvikle skreddersydde kurs

  Digin kan utvikle og tilpasse kurs om dere ikke finner veiledninger, ressurser eller eksisterende kurs som dekker behovet. Ta kontakt med oss!

 • Seminarer og frokostmøter

  Med jevne mellomrom holder DIGIN, i samarbeid med andre aktører ved OsloMet, temabaserte seminarer og frokostmøter der undervisere ved OsloMet og andre institusjoner i sektoren inviteres inn til å fortelle om sin undervisning og legger til rette for erfaringsutveksling mellom underviserne. Tema kan eksempelvis være å bruke spill i læring, hvordan flippe undervisningen, digitalt læringsmiljø, vurderingsformer, simulering, medstudentvurdering. Har du innspill til tema vi bør ta opp? Gi oss et tips!

 • Workshop for fagmiljøet deres

  Vil dere bli gode på læringsdesign, på baklengs undervisning, på tilbakemelding eller på studentaktive undervisningsformer? Vi kommer svært gjerne til fagmiljøene og fasiliterer workshops og arbeidsprosesser sammen med dere! Usikker på hva dere trenger? Digin sparrer gjerne med dere! Ta kontakt!