Droppe til innhold

Verktøy og hjelp

Verktøy og hjelp

Kommunikasjon og profil / Språk og oversettelse

Bestill oversettelse eller språkvask

Her kan du bestille oversettelse fra norsk til engelsk og fra bokmål til nynorsk, i tillegg til språkvask av tekster på engelsk og nynorsk.

Bestill oversettelse eller språkvask

Bruk Min Bestilling til å bestille oversettelse eller språkvask. Finn ut hvor mange ord det er i teksten som skal oversettes/språkvaskes, og oppgi dette antallet i Min bestilling sammen med tekstdokumentet som skal oversettes/språkvaskes.

 

Tilleggsinformasjon ved bestilling av språkvask

Tidligere har du måttet kontakte Allegro for pristilbud på språkvask. Dette er ikke lenger tilfelle. Du finner estimert pris for språkvask ved å beregne ca. 1000 ord per time. Timesprisen får du av innkjøpsmedarbeider ved din enhet.

Min bestilling er dessverre ikke helt oppdatert når det gjelder dette punktet, så du kan se bort fra det som står om innhenting av tilbud i Min bestilling. La feltet "Kopi av tilbud på språkvask fra Allegro" stå åpent og legg inn estimert pris i feltet "Antatt pris".

Priser og leveringstid

  • Prisen på oversettelse beregnes ut fra antall ord i kildeteksten. Prisen per ord blir lavere ved lengre tekster. 
  • Pris på språkvask beregnes ut fra fast timespris. Det er vanskelig å fastslå  totalpris for språkvask, men du kan finne et estimat ved å beregne ca. 1000 ord per time.
  • Det er faste leveringstider for oversettelse og språkvask. 

Priser og leveringstider får du av innkjøpsmedarbeider ved din enhet.

Ikke fornøyd?

Når du mottar det ferdig oversatte eller språkvaskede dokumentet, er det viktig at du leser igjennom med én gang.

  • Dersom det er noe du lurer på eller er misfornøyd med, må du ta direkte kontakt med Allegro Språktjenester så fort som mulig.
  • Allegro Språktjenester er forpliktet til å levere i henhold til vilkårene i rammeavtalen med OsloMet. 

Hvem kan få oversettelsesoppdraget?

Skal du bestille  oversettelse fra norsk til engelsk eller fra bokmål til nynorsk, må du bruke Min bestilling. Oppdraget går til oversettelsesbyrået Allegro Språktjenester som OsloMet har rammeavtale med. Avtalen gjelder både administrative og vitenskapelige tekster.

chatbot-portlet