P46-prosjektet til campusprogrammet

Nyhetportlet

Foto av fasade Pilestredet 46

P46-prosjektet til campusprogrammet

Arbeidet med å gjennomføre samlokalisering av administrative tjenester i Pilestredet 46 legges inn under campusprogrammet fra høsten.

Tidligere i år gjorde avdeling for eiendom en utredning av muligheten for å samle alle fellesadministrative tjenester i Pilestredet 46 (P 46), for å forbedre samhandlingen og samtidig få til en smartere arealutnyttelse i bygget.

Nå gjøres det noen justeringer i prosjektet ved at det legges inn under campusprogrammet fra høsten.

– Underveis i arbeidet har det kommet mange viktige innspill i dialogen med ansatte og medvirkningsapparatet, som gjør at vi nå vil ta oss bedre tid og se planleggingen av P 46 sammen med resten av campusutviklingen, sier direktør for digitalisering og virksomhetsstyring, Asbjørn Seim.

– Blant annet er det viktig å se tilpassing av byggene våre i sammenheng med arbeidssituasjonen etter pandemien. Derfor gjør vi allerede i sommer noen tilpasninger av P 46 slik at det er tilrettelagt for smittevern og nye arbeidsformer, sier Seim.

Mer kapasitet i campusprogrammet

Ved å legge prosjektet med planlegging av samlokalisering og ombygging av P 46 under campusprogrammet, styrkes prosjektet med mer prosjektlederstøtte og gir med tid til å gjennomføre videre detaljplanlegging for å finne gode arealløsninger i P46.

– Vi fortsetter arbeidet til høsten med gjennomføring av ROS-analyse, behovskartlegging og ytterligere involvering av ansatte som berøres av utviklingen av P46, sier Asbjørn Seim.

Prosjektet planlegges gjennomført innen juli 2022.