OsloMet deler kunnskap under Arendalsuka

Nyhetportlet

Oversiktsfoto over Arendal sentrum.

Foto: Arendalsuka

OsloMet deler kunnskap under Arendalsuka

OsloMet er godt representert under Arendalsuka i år, med forskere og fagpersoner som deltar i paneldebatter innenfor flere temaer. Til sammen deltar OsloMet på 33 arrangementer.

Fra 15. til 19. august arrangeres den årlige politiske festivalen Arendalsuka, som preges av stands, seminarer og debatter mellom politikere og fagfolk, interesseorganisasjoner, veldedige organisasjoner og statlige etater.

OsloMet er også i år til stede med egne arrangementer, og med flere forskere og fagpersoner som deltakere i andres arrangementer.

– Arendalsuka er en viktig arena for å synliggjøre forskning som er grunnleggende for kunnskapsbasert politikk og samfunnsutvikling, sier rektor Christen Krogh.

– Det er flott at så mange fagmiljøer og forskere fra OsloMet deltar og presenterer sin forskning. Jeg ser også frem til å delta selv i debatter om utdanning og viktige samfunnsspørsmål både i og utenom programmet, sier rektor.

Deltakelse fra OsloMet

OsloMet bidrar med kunnskap innenfor et bredt spekter av tema og fagfelt under Arendalsuka, som er viktige for samfunnsutviklingen i dag.

Blant temaene er utdanninger for grønt skifte, ungdomsforskning, tekstilproduksjonens fremtid og sirkulær økonomi, integrering av flyktninger, grønne byer og klimaledelse.

Her treffer du OsloMet under Arendalsuka