OsloMet deler kunnskap under Arendalsuka

OsloMet er godt representert under Arendalsuka i år, med flere forskere og fagpersoner som deltar i paneldebatter innenfor et bredt spekter av temaer.

Årets Arendalsuke går fra 12. - 16. august, og OsloMet-kolleger vil være til stede og dele sin kunnskap under flere av de tallrike arrangementene som går av stabelen i sørlandsbyen.

Tematikken er spredt, og mange av debattene vil ta opp problemstillinger som er relevante i forkant av det forestående kommunestyre- og fylkestingsvalget, som for eksempel utfordringer innenfor skole, utdanning og arbeidsliv, velferdssystemet, miljø og byutvikling.

Forbruksforskningsinstituttet SIFO ved OsloMet skal ha et eget arrangement torsdag 15. august kl. 14.00, der de reiser spørsmålet om det er forbrukerne som skal bære ansvaret for det grønne skiftet.

Les mer om arrangementet: https://arendalsuka.no/event/user-view/12263

Oversikt over arrangementer der OsloMet-ansatte deltar

Mandag 12. august:

Tirsdag 13. august:

Onsdag 14. August:

Torsdag 15. august:

Dette er OsloMet-deltakelsen vi har klart å fange opp så langt, og meld tilbake til kjeth@oslomet.no dersom du skal delta i et arrangement som ikke står oppført her.