Nye nettsider lansert

De nye nettsidene oslomet.no er nå lansert, og vi har fått mye godt innhold på plass. Allerede nå kan studiesøkere lese om studietilbudet vårt på et brukervennlig nettsted.

Første uke i januar gikk de nye sidene våre «live», og arbeidet med å innføre nytt og brukervennlig nettsted er i sin mest hektiske fase disse første ukene.

- Vi ville ha sidene klare til utdanningsmessen denne uka, der potensielle søkere leter aktivt etter informasjon om studietilbudet vårt, sier prosjektleder i kommunikasjonsavdelingen Janne Veirud.

På utdanningsmessen har nettsidene vært brukt aktivt og tilbakemeldingene har vært gode. De fleste bruker mobilen når de søker etter informasjon om studier.

- Det er derfor gledelig å kunne tilby mobiltilpasset innhold og en god brukeropplevelse til denne viktige målgruppa – våre framtidige studenter!

Fortsatt arbeid som gjenstår

Det har vært viktig å få ut de nye nettsidene selv om ikke alt innhold er tilgjengelig ennå på oslomet.no.

- Som forventet er det hektisk i en tidlig fase. Vi jobber systematisk med å få på plass både innhold og funksjonalitet, sier Veirud.

Har du spørsmål om de nye nettsidene? Finn svar på mye under ofte stilte spørsmål.

Dersom du har innspill når det gjelder nettsidene, kan du kontakte kommunikasjonsavdelingen via nettskjema:  https://skjema.uio.no/109310

Leter du etter innhold som før har ligget på de gamle nettsidene?

Innholdet vi ikke har overført, kan du fortsatt finne på www.hioa.no

Utrulling av nye nettsider skjer trinnvis gjennom 2019. Utfasingen av vårt gamle nettsted hioa.no med over 40.000 sider, vil også skje trinnvis, slik at brukerne hele tiden har tilgang til informasjonen de trenger. Det er ikke alt innhold som vil bli overført til de nye sidene.  Engelske sider er foreløpig ikke på plass, men det er prioritert.

Slik redigerer du personprofilen din

Personprofilene (siden som presenterer deg som ansatt) er lagt over til nye sider og oppdatert med nytt design.

Hvis du ønsker å redigere i teksten om deg selv, foregår det på samme måte som tidligere: Logg deg inn på ansatt.oslomet.no. Klikk på bildet ditt, og velg «rediger profil». Følg deretter instruksene.

Det tar noe tid før endringen er synlig når du søker opp ditt eget navn på oslomet.no.