Nye nettsider lansert

De nye nettsidene oslomet.no er lansert, og vi har fått mye godt innhold på plass. Endelig kan studiesøkere lese om studietilbudet vårt på et brukervennlig nettsted.

Første uke i januar gikk de nye sidene våre «live», og arbeidet med å innføre nytt og brukervennlig nettsted er i sin mest hektiske fase disse første ukene.

- Vi ville ha sidene klare til utdanningsmessene på nyåret, der potensielle søkere søkte aktivt etter informasjon om studietilbudet vårt, sier prosjektleder i kommunikasjonsavdelingen Janne Veirud.

På utdanningsmessen ble nettsidene brukt aktivt og tilbakemeldingene var gode. De fleste bruker mobilen når de søker etter informasjon om studier.

- Det er derfor gledelig å kunne tilby mobiltilpasset innhold og en god brukeropplevelse til denne viktige målgruppa – våre framtidige studenter!

Fortsatt arbeid som gjenstår

Det har vært viktig å få ut de nye nettsidene selv om ikke alt innhold er tilgjengelig ennå på oslomet.no.

- Som forventet er det hektisk i en tidlig fase. Vi jobber systematisk med å få på plass både innhold og funksjonalitet, sier Veirud.

Har du spørsmål om de nye nettsidene? Finn svar på mye under ofte stilte spørsmål.

Dersom du har innspill når det gjelder nettsidene, kan du kontakte nettredaksjonen på nettredaksjonen@oslomet.no

Hvor ligger engelske studiepresentasjoner?

Engelske sider på nye oslomet.no er foreløpig ikke på plass, men er høyt prioritert. I mellomtiden ligger alle engelske studiepresentasjoner der de har ligget tidligere, nemlig på hioa.no/eng/studies

- Statistikken viser oss at søkerne våre finner fram til dette innholdet, fordi de bruker google til å søke seg fram og ikke navigerer seg inn via det nye nettstedet. Det er like mye trafikk som vanlig på sidene med de engelske studiepresentasjonene, sier nettredaktør Ingrid Stensland.

Leter du etter innhold som før har ligget på de gamle nettsidene?

Innholdet vi ikke har overført, kan du fortsatt finne på www.hioa.no

Utrulling av nye nettsider skjer trinnvis gjennom 2019. Utfasingen av vårt gamle nettsted hioa.no med over 40.000 sider, vil også skje trinnvis, slik at brukerne hele tiden har tilgang til informasjonen de trenger. Det er ikke alt innhold som vil bli overført til de nye sidene.

Slik redigerer du personprofilen din

Personprofilene (siden som presenterer deg som ansatt) er lagt over til nye sider og oppdatert med nytt design.

Hvis du ønsker å redigere i teksten om deg selv, foregår det på samme måte som tidligere: Logg deg inn på ansatt.oslomet.no. Klikk på bildet ditt, og velg «rediger profil». Følg deretter instruksene.

Det tar noe tid før endringen er synlig når du søker opp ditt eget navn på oslomet.no.