Ny kilde til timeplan for studenter og undervisere

Nyhetportlet

Jente med ryggsekk holder en perm i den ene hånda mens hun leser på mobiltelefonen sin fra den andre hånda.

Foto: Charlotte May

Ny kilde til timeplan for studenter og undervisere

I juni 2022 tok OsloMet i bruk KADA som kilde for personlige timeplaner for studenter og undervisere.

KADA betyr kalenderdata.

Hva er nytt for undervisere?

For deg som underviser blir dette nesten som før. Du får timeplanen din i Outlook som tidligere, men du har nå en annen kilde til informasjonen. 

Det som er nytt for deg er at eventuelle detaljer som er lagt inn i aktiviteten via detaljeringen, kommer med i oppføringen. I tillegg får du en lenke til detaljering som går direkte til den aktuelle undervisningsaktiviteten. 

Hva er nytt for studenter? 

Fra høstsemesteret får studentene timeplanen sin i Outlook-kalenderen sin så snart de er semesterregistrert og oppmeldt til undervisning og eventuelt partiplassert. I tillegg til en ny og fin visning i personlig kalender vil studentene fra høsten 2022 også få eksamen i sin timeplan så snart de er oppmeldt til dette. Det gjør at vi sakte, men sikkert oppfyller studentenes ønske om å få all informasjonen samlet. 

Kontaktpunkt ved feil 

Studenter som opplever feil eller mangler i timeplanen sin, skal som tidligere kontakte sitt fakultet. Fakultetet sjekker som tidligere at alle registreringer i FS og TP er riktige. Er det fremdeles feil i timeplanen skal det meldes til timeplan@oslomet.no. Utdanningsavdelingen vil ta feil videre med leverandør dersom det er behov for det. 

Hva er KADA? 

KADA er en integrasjon som sammenstiller informasjon i undervisningsrelaterte kildesystemer for å skape et komplett bilde av kalenderdata for ansatte og studenter til bruk i ulike visningsflater. Tjenesten er utviklet av USIT. Se detaljert informasjon om KADA fra USIT (uio.no).

Informasjon til studenter 

Studenter vil få informasjon om dette på oppdaterte nettsider, i nyhetssaker på student.oslomet.no, i melding i Canvas og i sosiale medier.