God sommer!

Rektor takker alle ansatte for innsatsen dette året, og ønsker god sommer.

Kjære kolleger!

Vi har igjen lagt bak oss et akademisk år med iherdig innsats for studentene våre, samfunnet og for å utvikle vår egen virksomhet. Takk til dere alle for samarbeidet og innsatsen!

Idet vi tar ferie skal vi tenke på alt vi har fått til gjennom året som har gått. Mange har hatt gode resultater i sin forskningsaktivitet, som har gitt grunnlag for publisering og søknader om ekstern finansiering. Og ikke minst har vi sendt mange kandidater ut i arbeidslivet med kunnskapen de trenger for å kunne bidra til et velfungerende samfunn.

Selv tenker jeg også på alt vi har fått til hele 4-årsperioden jeg har hatt gleden av å lede denne fantastiske institusjonen. Det er naturlig å trekke frem at vi alle jobbet sammen og målrettet for å bli universitet. Akkrediteringen har skapt muligheter vi knapt kunne ane da vi startet arbeidet, og jeg tror vi vil oppleve enda flere positive resultater.

Jeg vil også trekke frem at vi har økt synligheten vår betraktelig. Jevnlige målinger viser at vi har mer enn doblet antall medieoppslag de siste par årene. OsloMet formidler sin kunnskap, og er til stede i samfunnet på en måte vi alle kan være stolte av, og som posisjonerer oss slik at vi kan levere godt på vårt oppdrag.

Jeg er heldig som får fortsette som rektor en periode til. Hver dag treffer jeg kolleger som forteller om spennende studentprosjekter, om nye tilnærminger i FoU-arbeidet, og om muligheter de har fått til å dele arbeidet sitt i ulike sammenhenger. Det som binder oss sammen er overbevisningen om at kunnskap er nøkkelen til et bedre samfunn, gjennom utdanning og forskning.

Vårt viktige samfunnsoppdrag motiverer meg sterkt til å legge enda bedre til rette for hverdagen og virksomheten til studentene og dere kolleger. Jeg gleder meg til fortsettelsen, og ser frem til å treffe mange av dere i forskjellige sammenhenger til høsten.

Før det håper jeg du får en avslappende ferie med familie og venner, enten du skal forsvinne i gode bøker, leke med barn eller barnebarn, eller utforske steder du ikke har opplevd før. Kanskje blir du også inspirert og får spennende ideer du vil ta videre til høsten.

God sommer!
Hilsen Curt

PS! Husk å melde deg på kick off for ansatte på Rockefeller 22. august! Da er det igjen duket for god stemning og samvær med kolleger, inspirasjon, humor og ikke minst fengende musikk!