Droppe til innhold

Nyheter

Curt Rice står på brygga i Lyngør med en rekke hus i bakgrunnen

Rektor takker alle ansatte for innsatsen gjennom et begivenhetsrikt semester, og ønsker god sommer.

God sommer!

- Jeg ønsker deg en god og avslappende ferietid sammen med familie og venner, og ser frem til at vi møtes uthvilte igjen til nok et spennende høstsemester.

Kjære kolleger!

Vi har lagt bak oss et akademisk år med hardt arbeid for studentene våre, for egen kompetanseheving, og for organisasjonen vår. Vi har vært gjennom en tid med stor endring, først og fremst ved at vi har blitt OsloMet – storbyuniversitetet. Det har krevd mye av hver og en av oss. Jeg er svært takknemlig for samarbeidet og innsatsen dere alle har lagt ned, som førte til at vi i vinter nådde målet vårt om å få anerkjent arbeidet med forskning og utdanning, og bli akkreditert som universitet.

Å være universitet stiller også krav til oss som institusjon, og sammen jobber vi videre med å utdanne yrkesutøvere og utvikle den kunnskapen samfunnet vårt trenger fremover. Derfor er OsloMet viktige, og derfor er du viktig, kjære kollega!

Jeg ønsker deg derfor en god og avslappende ferietid sammen med familie og venner, og ser frem til at vi møtes uthvilte igjen til nok et spennende høstsemester. Denne gangen starter vi sammen på det første hele studieåret som universitet!

Det gleder jeg meg til å markere den 30. august, først ved at vi inviterer byen inn på campus for å bli kjent med oss, og ikke minst ved nok en spektakulær kick off for ansatte på Rockefeller. Da er det igjen duket for god stemning og samvær med kolleger, inspirasjon, humor og ikke minst fengende musikk! Har du ikke meldt deg på, så gjør det nå!

Og mens mange av oss er på ferie, kommer flere av våre kollegaer til å jobbe med å bytte ut skiltene våre, slik at vi kan komme tilbake til en institusjon som enda tydeligere markerer hva vi heter og hva vi står for.

Ha en strålende og velfortjent sommerferie!

Hilsen Curt