Kulturtilbud | Kultur og velferd - Ansatt

Kulturtilbud

template.back.to.overview Kulturtilbud

Sjekk kulturkalenderen for en rekke kulturelle innslag på campus hver vår og høst.

Du kan også bli medlem i Kunst- og kulturforeningen, fotoklubben eller koret, eller ta i bruk sosiale kanaler for å nå ut til flere dersom du ønsker å dele, bytte eller gi bort noe.

 • Kulturkalenderen: vårens program

  Mai

  Juni

  16. juni: Kunst og kaffe

  Juli

  1. juli: Oslo Pride

  OsloMet Kunst- og kulturforening for ansatte og pensjonister ved OsloMet tilbyr et variert kulturtilbud til sine medlemmer.

  Kulturkalenderen lages av Kulturutvalget ved OsloMet.

 • OsloMeet

  Teamsgruppen OsloMeet er en møteplass for ansatte der du både kan legge ut og motta kulturtilbud eller invitere til lavterskel sosialisering som å trene sammen eller gå tur. Søk opp OsloMeet i teams og bli med du også!

 • Kulturutvalget ved OsloMet

  OsloMet har et eget kulturutvalg som arrangerer et bredt spekter av kulturtilbud for OsloMets studiesteder på Romerike og i Oslo. 

  Kulturtilbudene består av konserter, forestillinger, utstillinger, filmvisninger, foredrag, bokbad og ulike markeringer. Arrangementene finner du i Kulturkalenderen.

  Målet er å bygge fellesskap og bidra til å utvikle en positiv og inkluderende organisasjonskultur som inspirerer ansatte og studenter til å ta i bruk et mangfold av kulturuttrykk.  

  Utvalget består av ansatte med bred kultur- og mangfoldskompetanse, og engasjerte studentrepresentanter. 

  Kontaktpersoner

 • Kunst- og kulturforeningen ved OsloMet

  Som ansatt eller pensjonist ved OsloMet er du velkommen som medlem av Kunst- og kulturforeningen.

 • Kulturtilbudslisten

  Som ansatt ved OsloMet får du tilgang på et rikt kulturtilbud. Disse tilbys gjennom universitetets Kulturkalender som kommer ut hvert halvår. Kulturkalenderarrangementene finner i hovedsak sted på campus Pilestredet eller campus Kjeller.

  I tillegg får du rabatt på billetter til utvalgte konserter, teater- og operaforestillinger i Oslo og Akershus. Disse tilbudene får du tilsendt per e-post via Kulturtilbudslisten. Du kan melde deg på Kulturtilbudslisten listen her (eepurl.com).

 • Filmvisninger med OsloMetFlimmer

  OsloMetFlimmer er filmdelen av Kulturutvalgets arrangementer. Hvert semester arrangeres filmvisninger som annonseres gjennom mailingslista Kulturtilbud. Visningene er ofte på dagtid og varer vanligvis i opp mot én time. Vi inkluderer ofte et besøk fra regissøren med en samtale om filmen som vises, eller om flere av regissørens filmer. Filmene vi velger er ofte kortfilmer eller utdrag fra filmer som handler om temaer som relevante for studenter eller ansatte på OsloMet – fordi de enten studerer eller forsker på temaene.

 • Bedriftskoret Bislettbekkens (u)blandede

  Bislet-bækkens (u) blandede er OsloMet sitt bedriftskor.

 • Fotoklubben

  Fotoklubben er et tilbud til alle fotointeresserte ansatte ved OsloMet. Det holdes kurs for nybegynnere og viderekomne i fotografering og Photoshop Elements.

  Fotoklubben trenger nytt styre for å få i gang flere fotokurs.

  Ta kontakt med Fotoklubben for å være med.

 • Seniortilbud