Verktøy og hjelp

Informasjon som hjelper - til studenter på fakultet, institutt eller studieprogram

Har du informasjon som hjelper studenter på et fakultet, institutt eller et studieprogram?
  • Informasjon til studenter på fakultet eller institutt som hjelper de i studiehverdagen kan publiseres som nyhet eller arrangement på student.oslomet.no. Eksempel: Skrivekurs eller karriereveiledning.
    Tips! Er det noen spesielle målgrupper du trenger å nå? Send de en e-post med lenke til student.oslomet.no eller gå ut og fortell studentene om det i kantina!

• Dersom informasjonen er faglig relevant for et studieprogram kan det publiseres på emnenivå i Canvas.
    Eksempel: Møte om utveksling for sykepleiestudenter eller skrivekurs for bacheloroppgaven til ingeniørfag.

• Har du ikke tilgang til å publisere? Ta kontakt med din nettredaksjon på fakultet eller din Canvas-superbruker.