Slik kan du bli en merittert underviser

Hendelseskalender

Slik kan du bli en merittert underviser

SAMs utdanningslab inviterer til et miniseminar om meritteringsordningen og feiring av SAMs første meritterte underviser

Dato/Tid

Pilestredet 32, Andrea Arntzens hus, N040.111

Åsmund Hermansen ble Fakultet for samfunnsvitenskaps (SAM) første meritterte underviser. Bli med på seminaret og hør mer om hvordan han gikk frem for å få dette til. Silje Fekjær, prorektor for utdanning kommer også for å si litt om hvorfor vi har meritteringsordningen og Hilde Wågsås Afdal, professor ved SPS kommer og forteller om fremtidige søknader og forventninger.

Seminaret er åpent for alle ansatte på OsloMet.

• 13.00: Kaffe og snacks
  • 13.10: Velkommen, ved Nathalie Hyde-Clarke, prodekan for utdanning ved SAM
  • 13.15: Hvorfor merittere undervisere?, ved Silje Fekjær, prorektor for utdanning
  • 13.25: Tips og triks: Hvordan planlegge og komme i mål med en søknad om status som merittert underviser, ved Åsmund Hermansen, SAMs meritterte underviser