Droppe til innhold

I undervisning

I undervisning

Digital postkasse i FS

Fra og med versjon 8.0 er det mulig å sende brev fra FS til digital postkasse til personer som har opprettet digital postkasse.

Du lager brev til digital postkasse på samme måte som man tidligere har laget brev på papir (FS210.001 Lag brev/meldinger). Når du har laget brevet og har valgt «skriv» får du opp følgende bilde:

 

For å sende brev til digital postkasse må du først velge brev som medium for utsendelse også huke av for «send til digital postkasse». Deretter må du trykke på «Skriv ut/send meldinger».

Når du har trykket på skriv ut/send meldinger får du opp «send brev» vinduet. Her får du oversikt over brevene, og en oversikt over hvor mange som kan sendes digitalt og hvor mange som må skrives ut. For å sende brevene til digital postkasse må man først velge «Forhåndsvis før innsending». Når du har gjort dette og sjekket at brevene ser greie ut får man mulighet til å trykke på «send» knappen. Først når du har trykket på denne sendes brevene til digital postkasse. Dette markeres med bak knappen.

NB! Husk at man foreløpig må skrive ut brevene som ikke kan sendes digitalt. Velg da «Vis – for utskrift». Man får da opp en pdf fil som man må skrive ut og sende per post.

 

Når du er ferdig med å sende til digital postkasse og har skrevet ut brevene som ikke kunne sendes digitalt, vil vinduet se ut som overfor. Det er viktig at du klikker på  avslutt-knappen når du er ferdig.

chatbot-portlet